[]

kedilerden siz anlarsınız!

arkadaşımın 1 yaşında erkek bir siyamı var.. gayet sevecen bir kedi, kimseye saldırmışlığı,tırnaklarını çıkarmışlığı yok, bugüne dek bir agresifliğini görmedik..
arkadaşım sokakta annesiz bir yavru tekir (dişi/takriben 30 günlük) buldu ve onu da sahiplenmeye karar verdi.. siyamla aralarındaki iletişim nasıl gelişir? anlaşırlar mı?

siyamın garip davranışları gelişmiş,belki normaldir ama bilemediğimiz için merak ediyoruz;
uyurken başında bekliyor, yalıyor, temizliyor falan ama birden ısırıyormuş bunları yaptıktan sonra.. tekir hızlı hareket ettiğinde (bir topun peşinden falan koşarken) kollarıyla sarıp ısırmaya başlıyormuş.. sonrasında tekir de onun giremeyeceği yerlere saklanıyormuş..
bunlar normal mi? zarar vermeye mi çalışıyor, yoksa oyun mu oynuyor siyam? henüz 2 gündür birlikteler..

 
arada yürüyo gibi geldi bana
kısırlaştırmayacak mısınız?

  • neira  (07.05.16 22:27:01) 
şimdi sordum, siyam kısırlaştırılmış..


  • chatrefhill  (07.05.16 22:28:59) 
normal


  • cikolata selalesi  (07.05.16 22:55:06) 
alışmaya çalışıyor. düşmanlığı olsa geldiği anda zaten boğmaya yeltenirdi. benim oğluş minnak kediyi görür görmez kabarıp tıslamaya başladı ağzından zor aldık miniği. yalıyorsa falan çoktaan alışmış demektir, zarar gelmez.


  • bir nick var benden iceri  (07.05.16 23:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.