[]

Kafa çarpması

Merhaba

Bu sabah saat 11 civari kafami posta kutusuna carptim apartmandan cikarken. Boyle cok sivri bir yeri degildi ama kafam oldukca acidi. Asiri siddetli de vurmadim ama yururken vurdugum icin siddeti de cok az degildi. Orta diyelim. Baya acidi vurdugum yer. Hemen buz falan tuttuk. Sonra herhangi bir bas donmesi, mide bulantisi yasamadim gun icinde. Butun gun disaridaydim ama, 2-3 saat de guneste durmusumdur sahilde, cimenlerde falan. Biraz mayisik bi gun yani. Simdi ise biraz basim donuyor ama mide bulantim yok. Hastaneye gitmeli miyim sizce, aradan 8 saat falan gecti ve su anda bu bas donmesinin gunes mayisikligi mi yoksa darbeye bagli mi oldugundan emin olamiyorum.


 
bişey olmaz.


  • brakgn  (07.05.16 19:22:39) 
tek başına mısın? acil durumda seni hastaneye hemen yetiştirebilecek biri var mı yakınında?

eğer yoksa bence git. risk alma.

var dersen senin kararın. bana da bir şey yok gibi geldi.
  • victum  (07.05.16 19:26:49) 
Tek basima degilim, degildim yani Simdi evime gidiyorum. Soyle soyleyeyim, normal bir yorucu gunde ne kadar yorgun hissedersem o kadar yorgunum. Bir de gunes genelde beni carpiyor. Ama oncesinde kafami carptigim icin kuruyorum sanirim.


  • mrsmoon  (07.05.16 19:44:59) 
evde tek kalacaksan git. bu gece müşahede altında tutulman lazım


  • shotgunwoman  (07.05.16 20:52:39) 
Tek kalmiyorum, neden tam olarak? Yani dikkat etmem gereken sey nedir veya gece arkadasimin bende dikkat etmesi gereken sey?


  • mrsmoon  (07.05.16 21:43:34) 
ben de yılbaşında düşüp çarpmıştım, o zaman sorduğumda baş dönmesi, mide bulanması, görme ve konuşmada bozukluk, ağzın yüzün kayması gibi şeyler takip edilmeli demişlerdi. ben akşamdan kalma olduğum için zaten başım dönüyordu ve midem bulanıyordu. akşamdan kalma ve beyin kanaması belirtileri benzer, git önlem almış olursun demişlerdi.

gittim de acile, başımı çarptım deyince doğru kırmızı alana yönlendirdiler, oradan da tomografiye. bence git, için rahat etsin. yalnız mısın diye sormalarının sebebi de işte birinin bu belirtileri takip etmesi için.

geçmiş olsun
  • gmzo  (07.05.16 22:10:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.