[]

sakız çiğnerken hissedilen gevşeklik

merhaba duyuru ahalisi
geçen otobüste elimi cebime attım aaa bi baktım sakız, çiğneyeyim bari dedim çiğnedim. böyle sakız çiğnerken ne biliyim sanki bi koyvermişlik bi herkesi alttan alttan tiye alma aniden gelen hayatı iplememe durumu oluyor bi kaç kere bunu fark ettim bu his sizde de oluyor mu ?



 
sakızına göre değişiyor, eğer damla falım ise dediğin oluyor.
Nanelilerin hiç birinde olmadı.

  • allezz  (07.05.16 15:02:39) 
@allezz aynen damla falım şekersiz olanındandı galiba


  • guglicio  (07.05.16 15:08:00) 
aynı his güneş gözlüğü takınca da oluyor bana


  • kosun lan mevzu var  (07.05.16 15:11:28) 
Zaman zaman sakız çiğnerken ben de Serdar Ortaç umursamazlığında yaşıyorum, bundan demek.


  • an engineer  (07.05.16 15:19:25) 
aynen.
ağnızı yaya yaya sakız çiğnemek toplumumuzda büyüklere, üst mevkidekilere vs saygısızlık olarak öğretildi ve küçükken bu yüzden azarlandık. yetişkin olunca ipler bizdeyken keyfini çıkarıyoruz bu arada da içinde bulunduğumuz durumu o laubalilik haliyle bağdaştırıyoruz sanırım :)

  • manuel mandalina  (07.05.16 15:34:15) 
sakiz cignemek gevsekliktir zaten. isin dogasinda var haci. oyle hissetmiyorsun oyle oluyorsun.


  • baldur2  (07.05.16 15:38:15) 
Genel olarak çiğneme hareketinin stres alıcı bir etkisi var, bununla ilgili yapilan bir arastirmanin makalesine denk gelmistim. Ozetle, çiğneme olayi yemek yerken yaptigimiz bir sey ve yemegi kendimizi guvende hissettigimiz yerlerde ve durumlarda yiyoruz. Bir sey cigniyor olmanin guvende olmayla bir bagdasmisligi var hem psikolojik hem de (belki, arastirmanin detaylarini tam hatirlamiyorum) kimyasal olarak.


  • robokot  (07.05.16 16:05:48) 
oluyor, olma mı. süper bi his. bir numaralı depresyon önleyici. eski kız arkadaşım yapınca fena bozuluyordum gerçi, kurduğu cümleler filan bi değişiyordu. robokot +1, bi ntv yayınları kitabında da vardı benzer açıklama.


  • kaichi  (07.05.16 22:13:56) 
o ne ki ben kendimi undisputed 2'daki boyka gibi hissediyorum. halbuki vursan yarısı boşa gider


  • fatih baker  (08.05.16 05:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.