[]

Mutsuzluk

kendinizi sevmediğinizi hissettiğiniz oluyor mu? sevilmeye değer olmadığınızı filan hissettiğiniz? nasıl başa çıkıyorsunuz bu hislerle?




 
yeni sevgili bulana kadar evet oluyor bu hisler. kilit nokta yeni sevgili bulma. insan boşluktayken neler neler düşünüyor da geçiyor sonra. yoksa her kör satıcının kör alıcısı...


  • elorelia  (07.05.16 14:42:49 ~ 14:42:59) 
kendimi çok acımasızca eleştirdiğim oluyor. sevmiyor değil de kızıyorum kendime öyle durumlarda. ama bence herkes bir şekilde sevilmeye değerdir.

kendi değerlerimden yola çıkarak hiç onaylamadığım, sevmediğim bazı insanlar var. ama onların da anaları, kardeşleri, eşleri, arkadaşları vs var, dolayısıyla seviliyorlar birileri tarafından ve bir şekilde. bunu düşünmek yeterli olmalı.

bununla birlikte kendini çok seven ve önemseyen insanlardan olmak istemem. bir çoğu çevresine bencilce davranıyor çünkü. bence en iticisi onlar.
  • manuel mandalina  (07.05.16 14:52:47) 
Kesinlikle olmuyor.


  • i was made for you  (07.05.16 14:53:53) 
Bugün tam olarak öyle hissediyorum. Yani bir şekilde canım sıkılıyor ama sıkılmam için ortada neden yok. Her gün yaptığım şeyleri yapıyorum aslında ama hiç bir şey gelmiyor içimden. Her şeyi denedim ama geçmiyor. Oyun oynadım, film izledim, kitap okudum. ı-ıh.

başa nasıl çıkıyorum, Allah seni yarattıysa lazım olduğun bir durum vardır lan dur hele bir diyorum. Galiba.
  • pomknos  (07.05.16 22:54:48) 
ben yaklaşık 10 yıldır böyle hissediyorum. alıştım da.


  • avianthem  (07.05.16 23:26:04) 
8 9 senedir kendimi böyle hissediyorum. alıştım, bir şeyle başa çıkmıyorum.


  • olutaklidi  (07.05.16 23:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.