[]

Sizce ne yapayım? -iş ile alakalı-

Yaklaşık 6 seneye yakın kurumsal bir firmanın tasarım bölümündeyim. Hatta stajyerliğimi de ekleyebilirim. Sırf stajyerliğimden dolayı biraz çoçuğumuz gözüyle bakıldığımdan gayet düşük bir maaş ile başlamıştım. Sorun şu ki departmandaki benimle aynı seviyede hatta düşük olanlardan (İngilizceleri yok vs) 200 300 lira düşük maaş alıyorum. 2 hafta önce yönetim değişti. Aynı şirketin farklı lokasyonunda görev yaparken kendisi ile sık sık basket maçı yaptığım ve her gördüğünde hal ve hatırımı soran bu kişi genel müdür oldu. Sorum şu;
-sizce bu durumu ona anlatmalı mıyım? Mail yoluyla?
-ya da mail atarak bir görüşme mi talep etmeliyim?

Maili atarken kurumda neler yaptığımı, kendimi hem program dilinde hem de yabancı dil anlamında neler yaptığım ile ilgili bir üslup mu takınsam diyorum mail atarken? Cidde'n kafa karışık..

 
hocam sen isin icindesin daha iyi bilirsin ama bence mail ile gorusme talep et ve yuzyuze gorus.

mail okumaya zaten minimum zaman ayiriyor cogu insan, ciddiyeti/durumu yansitmak kolay olmaz.

canli gorusmede hem daha hizli aktarirsin hem de daha insancil olur.

insallah sonucunu alirsin.
  • jedilance  (07.05.16 00:01:19) 
Tasarım? Grafik tasarım mı? Az çok bilirim maaşlarını mesaj at istersen


  • ne nicki be  (07.05.16 00:04:42) 
Sıkıntılı bir durum. Ama bence biraz beklemelisin. Hemen bir şeyler söylersen sanki fırsatçılık yapıyormuşsun gibi bir izlenim olabilir. Tanıdığın biri müdür oldu, hemen zam peşine düştün gibi.
Derdini de maille anlatma. Görüşme talep et, yüz yüze konuşun.

  • buff  (07.05.16 00:04:59) 
Yok hocam Çelik konstrüksiyon sektör


  • hede hodo  (07.05.16 00:06:39) 
Ayni durum bende de vardi istifa ettim zam yaptilar


  • nobrans  (07.05.16 00:09:07) 
bence iş değişikliği zamanı gelmiş. ben neden diğerlerinden az alıyorum fikri sizi biraz üstten bakıyor gösterir.


  • dissendium  (07.05.16 00:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.