[]

Bana mı yürüyor bu?

herkese az yürümeli günler duyuru ahalisi;

duyuruyu sürekli takip edenler bilecektir ki kız arkadaşımdan ayrılalı 3 hafta oldu. ben de geçenlerde liseden bir kız arkadaşımın da fikrini almak için onunla konusuyodum, hani karşı cins sonuçta ve az çok anlar diye dusunuyordum. neyse ben bu durumdan çok kıllandım, bana mesela diyor ki; boşver o kızı, benim peşimden kimse böyle koşmadı, sen benim peşimden böyle kosacaksin da ohoo vs.
bu tarz şeyler yazdı, ben de savuşturdum ve bu mesajlardan sonra çok ciddiye almadım. ertesi gün mesaj attı; bu konyada hukuk oluyor, bana diyor ki seneye çukurovaya geleceğim artık kafaya koydum süper olur filan, neyse buna da eyvallah dedim hatta araya bir ortak arkadaşımız var okuldan İbo diye, onu turnike olarak kullandım ve "evet yaa ibo da var güzel olur senin için" dedim.

şimdi de mesaj atıp duruyor napiyosun diye, hani diyorum gerçekten niyeti temiz ve durumumu bildiği için yanimda olmak istiyor ama fazla pollyanna gibiyim sanki. napim şimdi sizce yanlış mı hissediyorum? direkt muhabbeti kesesim var ama ya niyeti öyle değilse ayıp olmasın da kıza. halbuki daha önceki muhabbetlerimiz için hiç öyle biri de değildi, kanka muhabbeti var yani normalde.

bu arada evet kız arkadaşım hala dönmedi.


edit: zaten tek amacım kız arkadasimla barışmak, ondan başkasıyla da böyle bir şey düşünemem artık, yani bu kızı def etmem gerek tabiri caizse çünkü sülük olacak gibi.

 
bu kızla ilişki ihtimali görüyorsan, olabilir diyorsan, uygunsa yani mesafeni koru derim. çünkü kız arkadaşınla belki barışacaksınız. düşün yani bununla sıcaklaştığında dönerse hoş olmaz. kastettiğim ihtimali de taşıyorsan işte, kendi kız arkadaşınla artık "geri dönülmez" netliğe eriştiğin zamandan sonrasında değerlendirirsin...


  • matrix  (06.05.16 19:04:04) 
aleni yürüyor.


  • olutaklidi  (06.05.16 19:07:13) 
@matrix baba ben istemiyorum bu net, yani benim tek amacım kiz arkadaşımla barışmak


  • dirty pussy and cock  (06.05.16 19:11:05) 
Iki ihtimal de olabilir. Kizi tanimadan fikir yürütmek sacma olur .ama yürüyor gibi geldi ve senden hoslanmadinsa kisa ve geç cevaplar ver, mesafeyi aç biraz .


  • cabiday  (06.05.16 19:17:08) 
Kiz depar atmis kosuyor, yurumek ne demek.


  • letheavendangered  (06.05.16 19:17:13) 
@dirty pussy and cock:

hoca, o zaman bu kadar netsen, yani istemiyorsan (ki helal olsun. çoğu erkek bu noktada, kız arkadaşına öfkelenir ve çivi çiviyi söker saçmalığı ile atlardı bu kıza 1 dk düşünmeden) sen her zaman neysen, nasılsan, o şekilde "kendin" olmaya devam et. zaten o da eşşek değildir ya, anlayacaktır "o anlamda" istenmediğini.
  • matrix  (06.05.16 19:21:38) 
bu konuda net olman ne guzel. Evet yuruyor. Hic Yuz verme. Her konusmada kiz arkadasindan, onu cok ozlediginden vs bahset. Kisa cumleler kur konusurken. Bunlarla vakit kaybetme iliskini kurtarmaya odaklan.


  • aquarium  (06.05.16 20:20:05) 
yürümeyi bırak koşuyor hatun abla.


  • kupigometa  (08.05.16 17:46:17) 
sen kıza mesaj atıp fikrini almak istemişsin ve belki de uzun bir süre konuşmadığın biriyle tekrar konuşmaya başlamışsın. kızın da canı sıkılıyorsa muhabbeti kaçırmak istememiş, hem sana gaz vermiş hem de muhabbeti devam ettirmek istemiş. kendini açıp fikrini aldığın birini şak diye umursamamak olmaz. konuşmaya devam et ama hızı düşür yavaşça.


  • dissendium  (08.05.16 17:51:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.