[]

Kulaklık tavsiyesi

Orta karar bir kulak içi kulaklık arıyorum. Ergonomi olarak Samsung'un default kulaklıkları hoşuma gidiyor, kulağımı acıtmıyor: ecx.images-amazon.com

iPhone'da kullanacağım için ve spor yaparken falan da kullanacağım için volume up/down, pause/play/next tuşları olup iPhone ile uyumlu olması önemli. Bir de tabii ses kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar iyi.

Bütçe olarak 100 lira diyelim, ancak daha az olursa daha iyi. İstanbul'daki mağazalardan ya da internet üzerinden alabilirim.

 
iphone 6s orijinal kulaklığı var açılmamış. düşünürsen.


  • cekilmis gayfe  (06.05.16 16:30:02) 
kulakiçi urbanears kullanıyorum. memnunum.
eğer bulabilirsen creative ep-630'u da şiddetle tavsiye ederim.

@cekilmis samsung ergonomisi istiyorsa iphone kulaklığını kullanamaz.
  • teritori  (06.05.16 16:30:44 ~ 16:39:59) 
kulak içi kulaklıklarda orta kararın karşılığı sennheiser cx300'dür. 100 tl'den az daha pahalı ama mutlu eder.


  • theos ek mekhanes  (06.05.16 17:12:25) 
Harman Kardon AE Premium Aluminium In-Ear-Kopfhörer mit integriertem Apple iPhone Steuerung weiß www.amazon.de
www.amazon.de


Ya ben boyle bir sey siparis ettim gecen gun. Henuz gelmedi ama harman kardon olmasina guveniyorum. Ve ses tusu vb de var, uyumlu iphone ile. (Benim icin en onemli kriterdi) ve fiyati cok iyi. 2 sene once millet 100-150€lara almis (oyle yaziyor reviewlarda)
  • kuehles blondes  (06.05.16 18:51:20) 
samsung s7 aldım kulaklığı açmadım sevmiyorum onu da verebilirim :)


  • cekilmis gayfe  (06.05.16 19:52:44) 
@cekilmis gayfe: Geçen yıl iPhone 6 aldığımda, kaybetmeden önce bir süre orijinal kulaklığını kullanmıştım ama kulağımı acıtıyordu. s7 kulaklığı olabilir bak. Bi süre iPhone'da samsung kulaklığı kullanmıştım. Ses ayarı uyumu olmasa da pause/play uyumluydu hatırladığım kadarıyla, ergonomisi iyiydi ve ses kalitesi de kötü değildi. Pazarlık için DM :)

Diğer arkadaşlara da teşekkürler, hepsine göz atacağım.
  • long live rock n roll  (06.05.16 20:43:12 ~ 20:43:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.