[]

Uçakta japon balığı taşımak

Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl? Gidip bir veterinerden falan rapor almamız mı gerekiyor? Bir de kabine sıvı alınamıyor normalde, ben bunu naylon bir torbanın içindeki suya doldurarak uçağa sokabilir miyim?

Buna izin verilmesi bir yana; böyle bir şey denersem balık ölür mü sizce? Kendisi en az 1.5 yaşında, aldığım zamana göre irileşmiş, sağlıklı görünen, birkaç kez tatile çıkacağımda yürüyerek 15 dk yolda naylon torbanın içinde arkadaşın evine taşıdığım ve bana mısın demeyen güzelce bir hayvan. İstanbul'dan Kıbrıs'a taşımak istiyorum. Havaalanına giderken toplu taşımayla gideceğim.

Hiç uğraşmayıp bir arkadaşa ya da bir pet shop'a mı vereyim dersiniz?

 
Arkadaşınıza verin derim, naylon torbada taşıyacakmışsınız bir de. Delinir, patlar bir şey olur. Ayrıca uçağa sıvı almıyorlar, canlı hayvan taşınması da sıkıntı yaratabilir.

En temizi arkadaşa bırakmak.
  • utkumon  (06.05.16 14:44:07) 
Aman hocam balık dediğin her halttan etkilenen bi varlık. 3 buçuk sene baktım ben de bi tanesine. Arkadaşınıza verin kafanız rahat olsun.


  • lcha  (06.05.16 14:52:33) 
öldür. acısız olsun.

hayvan sevgisizlikten ölmeden sen öldür. yazık hayvana.

alacağın en ilgi bekleyen hayvan da balık olsun. kedi köpek fln alırsan işkence çektirme hayvanlara bencilliklerinle.

abin de bakamadı demi hayvana, bir yem atacak hergün sadece. vah vah zavallı hayvan size kaldıysa.

petshopa götür bari sevecek küçük bir çocuk saahiplensin.
  • mobydick  (13.06.16 18:11:17 ~ 18:25:09) 
Ya benim de benzer bir problemim var. Şimdi ayrı başlık açsam uçakta saksıda çiçek taşımak diye, mevzu hepten alay konusu olacak. Buraya bakanlar bana da cevap verebilir mi?

Normalde otobüsle gidecektim, ona güvenerek de küpe çiçeği aldım evime ama planlar değişti, uçakla gitmem gerekiyor. Şimdi ben bu çiçeği kucağımda götüreceğim diye tuttursam, güvenlikten geçebilir miyim? Bırakabileceğim kimse yok çünkü bütün arkadaşlarım öğretmen, haliyle kimse yaz boyu burada olmayacak. Ne olacak bu çiçek?
  • istinyede bekle  (13.06.16 18:15:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.