[]

Cilt lekelerinin geçiremeyen tıp

insanlara kol bacak yapılbilen, iç organlarına kadar değiştirilebilen bir dönemde cilt lekelerini ciddi anlamda geçiren herhangi bir yöntem olmaması tuhaf değil mi? Bin çeşit estetik operasyon var, ınsanlar yüzlerini tanınmayacak kadar değiştirebiliyorlar ama derideki 1 cmlik yara izini geçirebilecek herhangi bir yöntem yok, bütün interneti taradım kremlerden lazerlere hiçbir yöntemden memnun kalmamış insanlar, değişiklik olmamış çoğu para tuzağı. acayip değil mi?




 
estetik diyorsun işte. o şekilde geçiyor.

ama vucudun kendi kendisi bazı leke ve yaraları geçiremez.
estetik dış müdahale.
  • kurnaz  (06.05.16 14:35:20) 
bende de keratosis pilaris var yuzumde kirmizilik yani. birkac sene once 4-5 farkli doktora gittim. sonuncusu haric hicbiri ilac vermedi. sonuncu da cilt soyucu krem ve baska bir karisim verdi. bir bok olmadi. genetik bir hastalikmis ve çözümü yok. sadece lazerle sildirilebilirmis. o da yuzde cukurluklar olusmasina sebebiyet veriyormus.


  • iglesias  (06.05.16 14:35:50) 
Estetikle geçmiyor, dediğim gibi estetik operasyonlarla yara izi tamamen geçen insan yok, çok ciddi yaraları sadece biraz daha normal görünüme kavuşturuyorlar, küçücük lekeyi geçiremiyorlar ama


  • selamun aleykum kitty  (06.05.16 14:36:40) 
yanık demişsiniz. yanık o bölgedeki dokunun kimyasal bir değişim geçirmesi.

kesik gibi şeyler ise fiziksek.

yanıklarda krem gibi şeyler vucudun kendi kendine iyileşmesine yardım eder sadece.
  • kurnaz  (06.05.16 14:36:53) 
Basit geliyor ama acayip değil.. Tıp egzamaya da kesin çözüm bulamadı :( Gıcık oluyorum kendimi bildim bileli ilaç kullan düzelsin, bırak eski haline dönsün döngüsünde kaybolmaktan.


  • lcha  (06.05.16 14:56:11 ~ 14:56:39) 
Dedigin gibi olsa ilac firmalari nasil para kaZanacak haci.


  • baldur2  (06.05.16 14:58:38) 
Eğer derinin yüzeyel tabakasındaysa tamamen onarılıyor. Daha derin bir tabakadaysa hücreler tamamen düzeltemiyor çünkü o yetenekleri kaybolmuş. Hafifletebilirsin ama tamamen geçiremezsin.


  • Lim5  (06.05.16 15:17:41) 
TIP o 1 cm'lik yarayı iyileştirdiğinde 80 yaşındaki babaannenin de 20'lik kızlar gibi gözükebileceği bilimsel atılım gerçekleşecek uzun vadede. O yüzden 1 cm'lik scarı hafife almayın


  • turkuaz  (06.05.16 15:51:24) 
neyse, ilaç yolsuzlugundan boşa edilmis hipokrat yeminlerinden ve buradaki konuya dair beyin firtinasindan sonra geldik yine alternatif tibba. yillar önce bir arkadasin dedigini aktarayim size de ufkumuz acilsin:
genelde yagmurdan sonra bu yesil alanlarda ve agaçlara yakin yerlerde bir çesit salyangoz var. kabugu koyu kahverengi siyah karisimi bildigim kadariyla, arkadas bu salyangozu kabugundan çikariyor. kabuğunun en dip kisminda beyaz yağ gibi bir madde var bunlari toplayip kavanoz gibi bir kaba dolduruyor. üzerine de biraz limon sıkıp beklemeye aliyor (süreyi bilmiyorum) sonrasinda bu karisim yüze sürülüyor (çok beklememesi lazim) daha sonra kisi yüzdeki lekelerin gitmesi de dahil daha beyaz bir cilde kavuşuyor.

  • 1adam  (06.05.16 16:47:55 ~ 16:49:18) 
@1adam o hayvana dokunabileceğimi sanmıyorum ama yine de aro


  • selamun aleykum kitty  (06.05.16 17:15:50) 
Kozmetik sektörü bizi kazıklıyo
Geçmiyo kardeşim
Cilt lekesi selülit çatlak geçmiyo yara izi de öööle
  • photo85  (09.05.16 00:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.