[]

Başlangıç Sayfası Virüsünü Nasıl Temizlerim?

Laptop'ı her açtığımda vicevice.com diye bir site başlangıç sayfası olarak chrome da açılıyor.sık kullanılanlar filan da hep değişmiş oluyor. Uzamtılar gidiyor. Oturum açıp sonra olayı düzeltsem de bu olay tekrar ediyor.

Geçenlerde bir program indirirken oldu bu. Programı ekle kaldırdan sildim olmadı; çalışmalarım olduğu için çok geri tarihe sistem geri yükleme yapmadım.

Defender çalıştırdım, malware, spyware, virüs bulamadı.

Microsoft safety scanner indirip tarattım; o da bir şey bulamadı.

Sizce bunu nasıl düzeltirim?

Not: ayarlar kısmında başlangıç sayfası, vs. her sefer düzeltme yapıyorum ama laptop yeniden başladığında ayarlar hep bozuluyor.

 
malwarebytes programi ile taradin mi? o baya basarili bu konuda


  • jedilance  (06.05.16 13:46:51) 
deniyorum şimdi.

programın indirilebilir temiz linkini de verirseniz çok makbule geçer.

teşekkürler.
  • harry tuttle  (06.05.16 13:49:18) 
Şunu denediniz mi? : malwaretips.com


  • teknikekip  (06.05.16 13:58:11) 
1. www.malwarebytes.org bununla tarat
2. www.bleepingcomputer.com 1. tarama bittikten sonra bilgisayarını yeniden baslat hiçbir şekilde tarayıcıları açma o şekilde kalsın. adwcleaner bu linkten indir. çalıştır kücük bir güncelleme yapar ardından taramayı başlatabilirsin.

2. programın taraması bittikten sonra yeniden baslatma isteyecektir. pc tekrar açılınca tarayıcılarını kontrol et aksi halde bana mesaj atarsan seve seve yardımcı olurum.
  • atymaty  (06.05.16 18:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.