[]

Sevgiliyle Masaja gitmelik yer

Selam duyurucular.

kız arkadaşıma bir sürpriz yapayım diyorum. yarın şöyle bir saat falan süren bir masaj yaptırmak istiyorum. İnternetten araştırdı, pek de güvenemedim yerlere.

Bir de kız arkadaşıma masöz bana masör olacak falan. bütçemiz 400 tl iki kişi için. önerebileceğiniz bir yer var mı?

şehir istanbul avrupa

 
grupanyadaki adı duyulmuş otellerin fırsatlarına bakın. birçoğunda masör yok gerçi ama telefonla sorarsınız onu.


  • animalman  (06.05.16 11:30:02) 
Güvenilir ve temiz olan Sanda Spa.. Bi 30 tl daha aşarsanız bütçeyi www.sandaspa.com


  • lcha  (06.05.16 11:37:43 ~ 11:38:44) 
biz erkek arkadaşımla taksim ramadanın içinde bulunan zen spaya gidiyoruz, kişi başı 60 veriyoruz, 1 saat masaj, kapalı havuz, sauna buhar banyosu hamam fln istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz, inanılmaz memnunuz, ikimizi de aynı odaya alıyorlar fakat hiç masör görmedim hem kadın masaj yapanlar. zaten aynı odada olacağınız için sanıyorum kıskanmaz=)


  • benaslinda  (06.05.16 11:56:22) 
fırsat siteleri +1

Şimdiye kadar gittiklerim arasında Levent loft corpus spa bayağı iyiydi.

Ben de hiç masör görmedim, hepsi kadın oluyor (erkek ark.ıma yapanlar da), o yüzden illa masör diyorsanız önceden arayıp teyit alın.
  • peggy  (06.05.16 12:15:39) 
bakirkoy titanic spa varmis. arkadasim onerdi simdi. hatta toplu masaj almislar ordan.


  • la traviata  (06.05.16 12:17:47) 
mutlu sonlu mu olsun?


  • bobinhoo  (06.05.16 12:18:30) 
@ benaslinda

taksim ramada zen spa' yı öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkürler.
  • hakim oynayin dedi  (06.05.16 12:24:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.