[]

lanet olsun mu sizce de boyle insanlara

buna bile tenezzul eden birisi cikmis gercekten inanilmaz...




 
gayet normal. sıkıntı yok.


  • mahone  (05.05.16 23:25:37) 
zaten asil sikinti normallesmesi


  • rentts  (05.05.16 23:27:47) 
normalleşen bir şey yok. hep vardı bu durum. sadece yeni farkına varılıyor.

edit. sanki sana karşı çıkar bir üslupla yazmışım gibi duruyor. o şekilde yazmadım :) belirtmek istedim.
  • mahone  (05.05.16 23:28:22 ~ 23:29:15) 
yüzsüzlük ve bana bir şey olmazcılık türkiye de ekstrem boyutlara ulaştı.


  • herospower  (05.05.16 23:37:28) 
çiçekleri seviyordur paraya kıyamamıştır boşveer olur öyle


  • neira  (05.05.16 23:39:40) 
Çiçek komple mi çalınmış, yolunmuş mu? Gerçi ne fark eder ki? Hiç düşünmeden yapıyorlar bunu, kımıl zararlısı gibi; ona çok şaşıyorum. Geçen gün yolda yürüyorum ve kaldırımlara yeni ağaç dikmişler. 16-17 yaşlarında iki kişi önümden geçiyor, bibirleriyle konuşuyorlar. Konuşurken bir tanesi el alışkanlığı gibi, sanki önünde peçete veya çöp varmış da onunla oynuyormuş gibi eğilip fidanı kırdı. Ne anladı, neden içinden geldi; hiç anlayamıyorum.

Geçen bu lale festivali zamanı bir taksiye bindim. Taksi şoförü "Bir ton vergi veriyorum, paramla lale alıyorlar. Sonra koparınca ben suçlu oluyorum. Ayda 14000 vergiyi verince çiçeği eve götüremeyeceksem, niye haksız oluyormuşum ben" dedi. Üstüne Emirgan'dan dört tane çiçeği koparıp eve götürdüğünü anlattı ve neresinde haksız olduğunu, parasını ödediğini söyledi. "Herkes bir tane götürse" kısmına "Götürsün, parası cebimizden çıkıyor" dedi ama "Peygamberimiz yaş kesen, baş keser demiş. Çiçeği koparınca yaş kesilmiyor mu?" deyince iknamsı bir şeyler oldu. Gerçi bir dahakine köküyle almış da olabilir.

Hakkaten neden bu kımıl zararlılığı? Saksıdaki çiçek ne diye çalınır?
  • aychovsky  (05.05.16 23:42:11 ~ 23:44:38) 
Bizim bahçedeki güller ben bildim bileli çalınır. kazma kürek getiri kökünden söküyorlar. Geçen sene bahçe kapısını da çaldılar.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (05.05.16 23:42:28) 
Kediye su koyduğum yoğurt kabını çalıyorlar. En son kola şişesi kesip koydum onu da çaldılar. Buzdolabı poşedi koydum onu da çaldılar görgü tanığım da var.


  • ThomasJefferson  (05.05.16 23:45:14) 
Asil lanet, bu belediyelerin peyzaj alanlarinda yaptiklarini calanlara. Ya milletin isi gucu yok, gelip buralarda yurutuyor ya. Parklardan, bahcelerden... Gorgusuzluk ust boyutta.


  • evimin paspasi  (05.05.16 23:48:17) 
benim spesifik olarak bu durumda kabullenemedigim sey;
ulan adam zaten bodrum katta yasiyo belli ki maddi durumu iyi degil, kaldirimla bir kucucuk bi cami var, onun da onune cicek koymus, kucucuk camindan bakinca ufak da olsa bi guzellik gormek icin, yasadigi yeri guzellestirmek icin, sen bu insandan ne istersin?
yahu yazdigi nottaki naiflige bakar misin "inanamadim" yazmis.
en buyuk kufurden bile daha agir bir laf bu...
tabi bunu anlayacak kapasitede olan adam zaten cicek calmayi dusunmez o da ayri bi konu.
  • rentts  (05.05.16 23:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.