[]

icra borcu ödeme

Merhabalar eski evime ilamsız takiplerde ödeme emri kağıdı geldi, altında borcum yazıyor ve evet doğru. Bunu ödemek istiyorum icra dairesinin hesap numarası var ödemeyi buraya mı yapmam lazım elden ödeyebiliyor muyum? ben istanbuldayım icra dairesi kocaelinin, ödemeyi nasıl yapabilirim? Avukata ulaşıp ona mı sorayım? ne edeyim ne dersiniz?




 
avukata da ödeyebiliyorsunuz ancak ödediğinize dair yazı alın mutlaka.


  • conrad moricand  (05.05.16 21:04:46) 
Vakıfbank hesap numarası vardır orda direk yatırın. Ancak oradaki rakamda avukatlık ücreti vesair eksik kısım vardır. Onu ancak icra dairesine gidip öğrenebilirsiniz


  • ground  (05.05.16 21:07:23) 
Herhangi bir icra dairesine gidip öğrenebilir miyim? Avukata ödeyeceğim şimdi gidip ödemedin mevzusu olacak kağıdı alamam ki ondan çok uzakta nasıl etsem acaba?


  • acukan  (05.05.16 21:09:02) 
Ödeme emrinde avukatın telefonu vardır,arayin kapak hesabi alsinlar .icra ibanina odersiniz, avukattan da borc infaz edilmiştir tarzi imzali yazi alin .


  • cabiday  (05.05.16 21:13:18) 
Kapak hesabı nedir nasıl oluyor hocam bu? nasıl alabilirim o imzalı yazıyı farklı yerlerdeyiz.


  • acukan  (05.05.16 21:59:21) 
avukatı arayın ben bu borcu ödeyecem ancak bana kapak hesabı yapıp yollar mısınız deyin. zaten avukat para geleceği için yaptırır size yollar. siz de o miktarı icranın hesabına dosya nosunu'da belirterek yatırırsınız. vakıfbank gişeden yatırmnız en sağlıklısı


  • eleutheiros  (06.05.16 08:07:27) 
Kapak hesabi dosyanin guncel borcu demek .ileride yine para istemesinler diye diyorum. Imzali yaziyi alamazsaniz da dekontunuzu saklayin, ya da imzali yazi dedigimiz ibrayi en kötü kargo ile yollasinlar size .


  • cabiday  (06.05.16 09:01:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.