[]

Ankara'da ucuz hostel?

Ev arkadaşım bi arkadaşıyla Ankara'ya gidecekmiş yarın 2 günlüğüne, nerede kalsak diyorlar ama ucuz bi şey bulamamışlar, şimdi bunlar bi hatun bi erkek kişi ve çıkmıyorlar, yani böyle aynı oda da olsa 2 yatak iyi olur..
teşekkürler..



 
hostelbookers.com gibi siteler var ama bundan ziyade kızılayda pek çok otel var böyle bi çifti kabul edecek (uygun fiyat olup iki kişi için 50 lira filan saanırsam). ben hiç gitmedim ama zor durumda kalıp da giden arkadaşlarım oldu... eğer hiç bi çözüm bulamazlarsa bana ulaşınız ben de telefonla bu çeşit otellerin durumunu öğrenip size yardımcı olabilirim... şimdi arayasım gelmedi elemanı:)


  • paltar yuyan masin  (12.11.09 17:13:13) 
ankara da hostel yok. couchsurfing tavsiyemder. olmaz derlerse misafirhane(üni felan) öğretmenevi felan denesinler derim.


  • uctumdageldim  (12.11.09 18:15:46) 
couchsurfingi ben de tavsiye ederim.
orduevi misafirhane mumkunse en hesaplisi o olur.

  • traktor  (12.11.09 21:38:49) 
öğretmenevi hafız mis gibi. iki kişilik oda 35TL, altı kişilik oda 20TL kişi başı fiyatları kahvaltı dahil.


  • aysiku  (13.11.09 13:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.