[]

Avrupa Gezisi

Merhaba,

Haziran sonu için Hollanda Almanya Fransa Çek Cumhuriyeti vs civarlarına 10 günlük bir gezi yapmayı planlıyorum.

Gezi için şehirler arası seyahatte (özellikle ülkeler arası geçişlerde) hangi tren-gezi sitesinden faydalanabilirim?

Bir maliyet ve zaman planlaması yapabileceğim siteleri, önerebileceğiniz (tecrübelerinizi aktarabileceğiniz) blok sayfalarını da yazabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkür ederim.

Modlar bunu yukarıda tutabilir mi?

 
fransa'dan hollanda, hollanda'dan alm. ve ordan çek'e geçmen en makulu duruyor. ya da tam tersi. önce rotanı belirle. 10 gün için dört ülke çok fazla bence. hem sürekli indi bindi olur, hem gideceğin ülkeler yakın değil. hızlı trenle fr-hol arası 4 saat. fakat oldukça pahalı, ryanair seçeneğine bak derdim ama paris'in en uzak havaalanından kalkıyor, haliyle uçak da ekstra zaman ve paraya denk gelir.

fr-hollanda arası biletin için şuraya bakabilirsin: www.nsinternational.nl

nerede ne kadar kalacağına eminsen booking.com'a gir. otel bak kendine. maliyet planlaması yapan sitelerden çok yardım alabileceğini de düşünme. zira gittiğin yerin yabancısı olduğun için netten baktığınla karşına çıkan asla örtüşmüyor. fransa ve hollanda çok pahalı. ispanya'da 1.80 euroya satılan starbucs filtre kahvesi hollanda da 4 euroydu. hollanda konaklamak için de diğer ülkelere nazaran daha pahalıdır.


hollanda'dan almanya'nın neresine geçeceksin. berlin çok uzak mesala. biraz daha detay verirsen burda bilen çok kişi var daha iyi yardımcı olurlar.
  • mula  (05.05.16 15:52:53) 
birincisi, modlar bunu tabii ki yukarida tutmaz. neden tutsunlar ki? cok mu elzem bir sey?

ikincisi ve soyuya cevap niteliginde: hocaaaa almanya, kocaaaa fransa. nereden nereye gideceksin?

almanya baglantili yolculuklar icin www.bahn.de'ye bakabilirsin ama burada tren biletleri ucak biletlerinden daha pahali oldugu icin otobusu oneririm, onu da busliniensuche.de'de bulabilirsin.
  • letheavendangered  (06.05.16 00:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.