[]

30larina basinca vucudun tuhaf tepkiler vermesi

tuhaf tepkiler derken, birden gelen ve kontrol edilemeyen esneme, karin guruldamasi, gegirme vs..

cok dikkat cekilecek kadar degil ama arada bir oluyor, sadece bende mi oluyor bunlar?


 
31 olucam birkaç aya (meymenetsiz yaş ya söylerken bile şey oluyorum), bende öyle şeyler olmuyor. sadece gece dışarır çıktığımda eskisi kadar umursamaz olamıyorum, ya da uykuya daha çok değer veriyorum falan. ama kontrol edemediğim tepkiler vermiyor vücudum.


  • interview with the vampire  (05.05.16 10:58:52) 
30'a geliyorum, bana da oluyor boyle tuhaf seyler. Oram buram agriyor bazen. Bir 5 yil kadar once olmayan seyler yani.


  • stavro  (05.05.16 11:00:57) 
Aktivasyon süren uzuyor. Yaşın getirdiği tecrübe ve "daha eğitimli" bir sinir sistemiyle fiziksel performans bazı konularda daha iyi bile olabiliyor ama artık ısınmadan harekete geçersem sonrasında ağrı çekiyorum. Yataktan roket gibi kalkamıyorum mesela. Gerçi eskiye göre çok daha az uyuma fırsatı bulmamın da etkisi var.


  • arnold schwarzeneger  (05.05.16 11:08:32) 
33.
anlamsız bir göğüs ağrısı var. akşamları kafama doğru ilerliyor. kaburgaların altına vurup gerinince geçiyor :/
sol gözümde bir batma var. :(
geçen gün yüzümün sağ yanı, hafif yanıklarda olduğu gibi yanıyordu, henüz çıkartamadığım yirmilik dişten galiba.
eskiden öküz gibi içerdim. şimdi dokunuyor hemen.
bel ağrısı fiks menü, en hafif soğukta başlar hemen.
bütün eski sakatlıklarım her kış ağzı nüksediyor.
www.google.com.tr
cennete gitmek istemiyorum :(
  • kargn  (05.05.16 11:12:14 ~ 11:12:56) 
yaşlanıyoruz enerjimiz azalıyor. 7-8 sene önce kırklarında olan bi abim böyle bi muhabbet ortamında sanatçıların 27sinden sonra intihar etmesi tesadüf değil demişti o zaman çok sallamamıştım ama şimdi hak veriyorum


  • genc irisi  (05.05.16 11:44:12) 
25-30 arasında geceleri çıktığımda sabah 5'e kadar uyanık kalsam da banaımsın demezdim.30'dan sonra gittiğim yerlerde 3'den sonra uykusuzluktan sürünmeye başlamıştım.

Ne kadar dikkat etseniz de,spor da yapsanız 30 dinç hissetme açısından kritik bir yaş.Sporcular boşuna sporu 30'larının ortalarında bırakmıyor.
  • turkuaz  (05.05.16 11:52:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.