[]

Tokken Verilen Kanda Çıkan Değerler

Ne kadar sağlıklıdır? Hangilerine güvenilir, hangilerine güvenilmez? Hekim bu tahlillere bakarak açken nasıl çıkacağına dair tahminlerde bulunabilir mi?

Tıka basa tokluk değil elbette, hafif bir kahvaltı diyelim. Kan tahlili yapılacağını bilmeden gittim, aldılar, meraktayım.


 
Ac olmadiginizi soylemissinizdir ama, ona gore degerlendirmesini yapar.

Benim de en son tok karina alinmisti kanim, doktor da biliyordu.
  • kuehles blondes  (05.05.16 00:41:35) 
Söyledim, çok da şikayetçi olmadı durumdan. Belki başı kalabalık olduğu için "testleri tekrarlayalım" dememiştir diye düşünmüştüm ben de.


  • sevgikusunkanadinda  (05.05.16 00:44:19) 
Ben sordugumda "bu degerleri etkilemez zaten" gibisinden bir seyler demisti ama hangi testleri yapti hatirlamiyorum:(


  • kuehles blondes  (05.05.16 00:49:09) 
şekere, insülin direncine fln güvenilmez, tsh'a bazen tok baktırıyorum sanırım onda sıkıntı olmuyor. sen nelere baktırdın?


  • ben ben sarisinim ben  (05.05.16 00:49:14) 
Epey tüp aldılar farklı değerlere bakmak için, şimdi elimde değil liste. Ama kolesterol, B12 ve D vitaminiydi özellikle baktıklarımız, onları hatırlıyorum.

Kolesterol çok az yüksek, B12 normal, D vitamini eksik çıktı. Vitamin için takviye ampul verdi.
  • sevgikusunkanadinda  (05.05.16 01:00:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.