[]

Akp: şimdi neler oluyor?

Danışıklı dövüş mü yoksa gerçekten mi kavga var?




 
ortalık karıştı
pelikan dosyası ekonomi iktidar anlaşmazlığı
birbirlerine düştüler
  • basond  (04.05.16 22:13:19) 
Cemaat olayları daha patlak vermeden o zaman da bir şey yok aramızda demişlerdi sonra darbeci oldukları söylendi. Abdullah Gül, Bülent Arınç, Sadullah Ergin falan parti kurucularındandı sonra araları açık dendi. Belki Ahmet Davutoğlu da o gruba katılır.

En büyük korkum Erdoğan'ın damadının başbakan olması ve ülkenin Suriye ve Kuzey Kore gibi bir aile tarafından yönetilmesi.
  • Traveller  (04.05.16 22:13:36 ~ 22:14:08) 
damat yada daha silik birinin başbakan yapılacağı söyleniyor. saray ve tek adam rejimi daha da katılaşacağa benziyor bundan sonraki süreçte.


  • istististist  (04.05.16 22:13:52) 
başkanlık. ille de tahtım ille de tacım! başkanlık ama amerikan tipi başkanlık değil. adam parlamenter sistemin gevşek kuvvetler ayrılığına tahammül edemiyor, başkanlık sisteminin katı kuvvetler ayrılığına hiç tahammül edemez. istediği görünüşte kendine has, türk tipi bir başkanlık, özünde sultanlık.


  • cedrus deodara  (04.05.16 22:17:11) 
sadece söyleneni yapacak birisi gelecek, baya baya diktatörlüğe dönülecek gibi duruyor.


  • naberabi  (04.05.16 22:17:28) 
@düş sence oyun ne?


  • galandar kostumu  (04.05.16 22:22:32) 
her kararın üstünde devletin derinliklerinden gelen bir karar vardır :)

bakalım kanlı mı olacak kansız mı ? :)
  • cembacemba  (04.05.16 22:32:11) 
yeni genel başkan-hdplilerin vekilliklerinin dusurulmesi-erken secim-ezici cogunluk-başkanlık.

planlanan bu gibi, davidoff haziran secimlerinde sıçtı, baskanlık sürecinde uzun secmenleri amigo gibi hazırlayacak birini istiyor, dinamik, tecrubeli ve hepsinden önemlisi hatip.

velhasıl hareketli günlere gebeyiz, benim sikimde degil o ayrı :D
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (04.05.16 22:35:09 ~ 22:35:34) 
Davutoğlu beceremedi ve gitti bu kadar basit. Devletin başı reistir, çift başlılık olmaz devlet yönetiminde. Herkes için en hayırlısı buydu...


  • ne nicki be  (04.05.16 22:55:50) 
@ne nick be

tayyip başbakanken niye çift başlılık olmuyordu acaba?
  • cedrus deodara  (05.05.16 00:29:19) 
@ne nicki be,

Diktatörlüklerde çift başlılık olmaz. Demokraside yasama yürütme yargı, başbakan cumhurbaşkanı falan ayrıdır. Cumhurbaşkanının sözü kanun falan da değildir. Senin dediğin diktatörlükler için geçerli.

adam gibi çıkın padişah daşşağı öpmek istiyoruz diyin.
  • harzem  (05.05.16 00:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.