[]

laptop alımı

efendiler,
ben laptop almak istiyorum. 3dsmax'ıydı, autocad'iydi, photoshop, flash kullanıyorum ve bunların bir ikisini çoğu zaman birlikte kullanmak gibi bir zorunluluğum var. parçaların iyiliğinden çok parça uyumu meselesinin daha önemli olduğunu biliyorum. özetle, bana 1500 tl civarlarında kaliteli bir bilgisayar önerebilir misiniz? internetten mi alayım yoksa teknomarket gibi yerlerden mi? hangi marka iyidir, özellikler ne aramalıyım. bi arkadaş 4 çekirdek filan dedi ama sanırım onun da iyi markalı olanı fazlaca pahalı. bir arkadaşımın samsungu var, ekran kartı olarak piyasadaki o fiyata hem en iyisi hem de en ucuzu demişti. genelde ise sony ve toshiba tavsiye ediyorlar. biliyorum normalde grafik işlerinde laptop pek iyi değil ama yurtdışı gibi meselelerdn dolayı hem normal hem iş için kullanacağım. yardımlarınızı bekliyorum...



 
bu haftamı laptop arayarak harcadım. piyasaya hakim olduğumu söyleyebilirim. bunun t6500 2.1ghz olan bir alt modelini aldım ama gözüm bunda kaldı.

www.hepsiburada.com

dell sağlam ve kaliteli. yerinde teknik servisi var. arıza durumunda makineyi servise bırakmıyorsunuz gelip evinizde sorunu çözüp gidiyorlar. bu çok büyük bir artı benim için zira 30 iş günü serviste bırakmak pek akıl karı değil.

işlemcisi çok güçlü. her türlü program çalıştırılır. her yeni çıkan oyunu en yüksek ayarlarda oynarım demeyenlerin her işini görür..
  • emre unalan  (15.11.09 11:08:12 ~ 11:12:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.