[]

Türkiyeye vizesiz schengen girisi hakkinda

konu gerceklesip, gerceklesmemesi degilde, mesela ben suan hususi pasaport ile kac ulkeye girdim, ulkeye giriste sadece ne icin geldigini soruyorlar donus sorana da daha almadim bileti diyorum o kadar, kalacak yer bile sormuyorlar. kaliyorum boyle bir sure istedigimde de terk ediyordum ki bu sure 90'a kadar cikabilir, ama bu da geciciysi pasaportun sonuna geldim.

schengen vizesiz olursa bunun aynisi olmayacak mi? bileti alan 90 gune ya da turkiyeye ne kadar taninirsa o kadar sureye kadar kafasina gore turist olarak kalabilir mi? kapida tek tek detayli herkesi
degerlendirmeleri cook zor gibi, ilk girenleri sorguya kesin cekerler ki benimde basima geldi. onu da mantikli cevap verince gecirmeleri muhtemel.

 
Vizesiz giriş olunca elini kolunu sallayarak giremeyeceksin. Yine aynı gümrük sorgusu olacak. Sadece pasaportuna vize etiketi yapıştırtmak için konsoloslukta vs. uğraşmayacaksın. Pasaportla giriş yapıp benzer soruları yanıtlayıp belli bir süre kalacaksın. Gümrük polisi zaten kalabileceğin son tarihi mühür olarak vuruyor pasaporta.


  • himmet dayi  (04.05.16 11:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.