[]

kedi psikopat oldu

oncelikle (git: 10721)

eve gelirken yan bahçede yine karsılastım kediyle yaklasıp elimi uzatana kadarcok masum duruyordu elimi uzatınca tıslayıp pati attı hatta pence vurdu. sonra kacmaya calısırken ustumdeki hırkayı üstüne atıp yakaladım ama inanılmaz sesler cıkartarak debelenmeye tırmalamaya başladı eve sokana kadar agzıma zıçtı resmen. ısırarak baş parmağımın tırnağımı deldi. eve bırakınca da sote bi yere saklandı hala yaklasınca tıslamaya devam ediyor. sorum şu ki kedim canavara mı dönüştü bundan sonra ki hayatını kötü kedi şero modundamı geçirecek? resmen korkuyorum şu an kediden. ayrıca dışarda kaldığı zamanda bi hastalık kapmış olabilirmi? beni baya bi kanattı çünkü.


 
uyurken dikkat etmen gerekir mi acaba? (csssss)


  • can see  (04.08.07 03:08:16) 
geçmiş olsun, yakalayıp eve getirebilmenize sevindim, gece açık balkon-pencere bırakmayın da kaçmasın yine. kendisi bir hastalık kapmış olsa da size bulaştırmaz. dağbaşında oturmuyorsanız kuduzdan korkmanıza gerek yok. elinizi sabunla yıkayın ve dezenfekte etmek için tentürdiyot sürün, yeter. evde olan biten bir şey yüzünden değil yalnızca kızgınlık dönemine girmiş olduğu ve çiftleşme dürtüsüyle sokağa kaçtıysa hayatı böyle geçmeyecek, en fazla 1 hafta sonra eski haline döner. bir an önce veterinere götürüp kontrolden geçirmekte ve kızgınlığı geçince kısırlaştırmakta fayda var. dişiyse ensede ısırıklar vs yüzünden yaralar, erkekse de kavga yüzünden burnunda falan çizikler olabilir. özellikle eve alışkın kediler sokakta çok tedirgin ve ürkek davranır, kimseye yaklaşmazlar. ondan korkmayın, aslında o da korktuğu için böyle davranıyor. yoksa kendine güvenli haldeyken bir kedi dünyayı umursamaz, ormanlar kralı modunda takılır. artık güvendiği, bildiği yerde olduğu için bir süre sonra eski haline dönecektir, sokakta yaşadıkları onu çok sarsmış olmalı.


  • zen spider  (04.08.07 03:21:56) 
bir sokak kedisinden feci dayak yemis olabilir. cunku benimkinin psikolojisi kedilerden dayak yedigi zaman direkt bozuluyordu, ben dahil her seyden cilginca korkuyordu. "acaba bu da mi bana zarar vermeye geldi?" dusuncesinde oluyorlar herhalde. bir-iki gun fazla ustune dusmeyin, bekleyin derim.


  • boshi  (04.08.07 04:23:54) 
sedece o tatsız günlerinden birini geçirmiş olabilir biraz zaman tanımakta fayda var.


  • taylor durden  (04.08.07 07:18:43) 
aşıları tamsa size bir şey olmaz, sadece yarası var mı diye kontrol edin. bizimkinin yüzünde façalar vardı resmen :) bir de kulağını ısırmışlar, delinme noktasına gelmişti.

ayrıca kediyi evde aç bırakın, ondan sonra sevdiği mamayı koklatın afedersiniz köpeğiniz olur.
  • kimlanbu  (04.08.07 10:42:28) 
kedilerde kuduz neyin oluyo mu?
allah korusun:S

  • sakingitarist  (04.08.07 19:32:23) 
ahah. işte bu komik.

sen başlığı açınca google bak bu reklamı yolladı sağ tarafa.

"hayvan yakalama sistemleri"
www.canliyakalama.com

reklam olmasın diye link vermem genelde ama bu toplumsal sorunlara duyarlı ticari girişim tüm dünyada bilinmeli.
senin için şunu beğendim (bir dahaki sefere artık)

(CY 120) Küçük Canlı Yakalama
13 x 13 x 47 cm. ebadında yapılmış olup 1100 gr.
  • can see  (05.08.07 00:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.