[]

cevrenizde kac kisi hastalandi, sakatlandi, yaralandi vs?

ozellikle son haftalar cevremde bircok kisi sakatlandi yada hastalandi. ciddiye alinacak bir istatige ulastigi icin size sorayim dedim. illa buyuk seyler olamsina gerek yok. parmak kesilmesi, dis kirilmasi vs..de olabilir.




 
Çevremi bilmiyorum da ben son 6 ayda iki kez zatürre atlattım, defalarca nüksetti, 2 kez hastaneye yattım farklı sebeplerden, ayağımı kaynar suyla yaktım 1 ay yerimden kıpırdayamadım, bileğimi incittim, defalarca grip/sinüzit oldum, yediğim serumun içtiğim antibiyotiğin haddi hesabı yok. Yılın bahstsızıyım bence.


  • bir nick var benden iceri  (04.05.16 10:03:02) 
ben 1 haftada 2 yarı maraton koşmaya kalkınca 2.nin akşamında evde düşüp bayıldım
kafam yumurta gibi şişti, sağ omzum, sağ kalçam simsiyah oldu düşmenin etkisi ile
1 hafta da düşük tansiyonla gezdim.
  • Corc  (04.05.16 10:06:30) 
şu zamanda her yönden sağlam kisiye denk gelmek zor zaten. arada bir de olsa insanin kendisinin ne kadar aciz, dayaniksiz, zayif olmasini anlamasi bakimindan hastalikta lazım. hiç hasta olmamakta basli basina sorundur. çünkü bu hal insanı yanıltır ve bir kibir hali olusturur.


  • 1adam  (04.05.16 10:19:51) 
Yılbaşından beri iş yerinde 1 kişinin ayağı kırıldı, 2 kişi kıl dönmesi ameliyatı oldu, 1 kişide iyi huylu tümör bulundu ve bacağından kazıdılar, 1 kişi burnundan ameliyat oldu.


  • theodor  (04.05.16 10:38:11) 
Daha dün bir arkadaşımı hastaneye yatırdık.


  • Lim5  (05.05.16 02:19:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.