[]

takım elbise markası önerisi

selamlar duyurunun moda ikonları,

önemli bir mülakat için çok gösterişli ve parlak kumaştan olmayan, şık bir takım elbise almak istiyorum. hiç takım elbisem yok, almışken iyi bir şey olsun istiyorum. ayakkabısından çorabına kadar, yeleğinden mendiline kadar baştan aşağı bir uyum için 1.500 lira verebilirim.

yaş 28, boy 1.75 kilo 70. vücudum iyi değil, duruşum falan bozuk, öyle geniş omuzlarım yok.

iyi olarak bildiğim markalar sarar, damat, ramsey, network. hangi marka nasıl bir sınıfta bilmiyorum. ne önerirsiniz ?

çok teşekkürler.

ekleme :

istediğim kumaş tipi (parlak olmayan derken) tam olarak şu şekilde, adını bilmiyorum özür :

www.massimodutti.com

 
En güzeli terziye diktirmek.


  • feel the blanks  (04.05.16 02:34:26) 
Bespoke en iyisidir. Gidiceksin terzi sana göre yapacak.

İtalyan
Amerikan
İngiliz kesimler mevcut.

Takım elbisede bol bol marka denemek en doğrusu. Hugo Boss ve massimo dutti sarar ve network ilk gideceğin yerler olabilir.

Bir de bence mülakata yelek ve mendile gerek yok. Nasıl bir yere mülakata gittiğini bilmiyorum tabii.
  • ThomasJefferson  (04.05.16 02:41:50 ~ 02:42:48) 
Ankara'da önerebileceğiniz bir terzi var mı peki ?

Ve (madem sadece kıyafet) 1000 lira gibi bir rakama bu işin içinden çıkabilir miyim özel bir terzi ile ?
  • sabirstone  (04.05.16 02:46:02 ~ 02:46:42) 
beymen +100


  • suwat  (04.05.16 08:08:56) 
kumaş kalitesini bilmem ama en güzel kesim (tombiş değilsen) damat veya tween de.


  • ravenudon  (04.05.16 09:08:52) 
en az 5 farklı mağazaya git ve takımları dene. öncelikle gözün alışsın. satışıçı elemanları dinleme çünkü sana o takımı satmak için her şeye çok süper çok güzel diyeceklerdir. takımın ne için kullanılacağı önemli. günlük mü? yoksa önemli toplantılar için mi? önemli toplantılar içinse 1500tl gider öbür türlü fazla bir harcama.

mülakat dediğin iş görüşmesi ise bence takıma gerek yok. 500-600tl civarına güzel bir tek ceket al. gömlek,kravat,pantolon bulursun mutlaka. güzel bir de ayakkabı alırsan. mis gibi smart casual olursun. yok ben illa jilet gibi olucam diyorsan takım al tabi.
  • dedim dedim de kime dedim  (04.05.16 09:22:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.