[]

vücut geliştirme/ ''kaliteli kilo alma''

kaslı görünmek gibi bir hedefim olmasa da kilo alırken erkek olarak göbekten alacağıma biraz daha fit alayım/irileşeyim -boy da var- istiyorum. yalnız özellikle havaların da güzel olduğu bu dönemde zaten bana saçma gelen dört duvar arasında enerji harcamış olmak için enerji harcamaya isteksizim. basket oynuyorum ama sizce basket oynamak göbekten ve kalçadan kilo almak yerine bu orantılı irileşmeyi sağlar mı? 3 ay boyunca yüzme imkanım yok. o olsaydı iyiydi.tarla yok tarlada çalışsam o da iyiydi. yani spor veya ortaya bir ürün koymak insanı aynı zamanda mutlu da eden şeyler üstelik burada enerji harcamak veya vücudun şekil alması amaçtan araçsallığa iniyor ve bu daha sağlıklı geliyor bana.

genel manada fikir alışverişi yapsak iyi olur.


 
o kadar enerji harcıyoruz da bi işe yarasa keşke konusunda katılıyorum. elinizden gelen işlere ve çevreye bağlı biraz. sezonluk fındığa gidilir, gruplarla trekking (tam sezonu), bi arkadaşa ağır işlerde yardım edilir, sosyal sorumluluk projelerine katılınabilir vb.. onun dışında ip atlama bisiklet güzel.


  • kaichi  (04.05.16 02:36:49) 
Ağırlık kaldıracaksın. Az tekrar çok ağırlık. Kendi kendinle yarışacaksın. Not alacaksın kaldıramadığın ağırlığı kaldırdığını bitiremediğin seti bitirdiğini göreceksin. Isınma önemli.

www.muscleandfitness.com

www.bodybuilding.com
  • ThomasJefferson  (04.05.16 02:47:26 ~ 02:48:02) 
StrongLifts + yüksek kalorili low carb ya da ketojenik diyet.


  • arnold schwarzeneger  (04.05.16 10:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.