[]

Aliexpress'ten Projeksiyon Cihazı almak

ne kadar mantıklı bir işlem sizce? birkaç proje için projeksiyon aletine ihtiyacım var ve ödünç alacak arkadaşım yok, ki zaten ödünç almayla olabilecek gibi değil.

aliexpress'e baktım ve fiyatlar 150-300 TL civarına geliyor. tanıdık markalar modeller değil tabii ki ama bayağı da çeşit var. şaşırdım biraz açıkçası, çünkü burda 1000 TL'den aşağı pek bulunamıyor.

getirten ve kullanan kimse var mı? yorum alabilirim, marka/model önerisi alabilirim. olursa sipariş geçebilirim uygun zamanda da hatta.

ek sorular:
1) aliexpress'te taksit imkanı var mı?
2) bu sitedeki salak türkçe çevirilerden nasıl kurtulabilirim? google translate bile yanında süper kalıyor... (tamam çözdüm bunu)

şimdiden teşekkürler!

 
gümrüğe takılmasın dikkat.


  • gone with the sin  (03.05.16 10:03:31) 
Bence mantıksız. Projeksiyon Cihazı çok hassas alettir. Yolda sağlam kalacağını sanmıyorum ki gümrük limitlerini geçer diye düşünüyorum.

Ek cevaplar:
1) hayır yok. ancak kullandığını bankadan bu taksitlendirmeyi yaparsınız.
  • teknikekip  (03.05.16 10:03:46) 
O ucuz olanların çözünürlükleri genelde çok düşük oluyor ne için kullanacaksın bilmiyorum ama bu bir sıkıntı olabilir.


  • 10032007  (03.05.16 10:04:46) 
ürünün incelemelerini bulursan youtbeda, seyret, bu popüler bir konu.

getirtmedim, kullandim. marka hatirlamiyorum ama korkunctu. cözünürlük pixel pixel anadolu, isin gücü cok zayif, telefonun isigi yansa ekrani göremiyorsun, cogudaki firmware yüzünden istedigin ekran boyu 1080x720p vs ayarlanmiyor, dahili hoparlör saka zaten.

almadan evvel kesinlikle review bak, yorum oku. yoksa cöpe atmayi göze alamadigin bir miktari ödeme.

net önerimdir.
  • Silesius  (03.05.16 10:05:49) 
bir ara ben de alacaktim baya baya arastirdim ama urun yorumlari genelde oldukca kotu. oyuncak gibi oldugunu yazanlar, denildigi gibi pixel pixel oldugunu yazanlar. Sakin bulasma derim


  • oscar  (03.05.16 11:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.