[]

Aranızda bir kursa giden/gitmek istediği bir kurs, eğitim vb. olan var mı?

Son zamanlarda çeşitli kurslara/atölyelere/seminerlere falan bakıyorum internette. İSMEK'in kurslarından fotoğrafçılığa, dil eğitimlerinden başka başka şeylere kadar çeşitli kurslar var. Başkalarının deneyimlerini öğrenmek ufkumu açabilir, belki yeni eğlenceli bir etkinliğe katılmış olurum. Sorularım şöyle:


1- Eğer gitmişseniz gittiğiniz kurs/atölye/eğitim neydi?
2- Size ne kattı?
3- Eğer henüz gitmediğiniz ama gitmek istediğiniz bir kurs/eğitim/atölye varsa niçin gitmek istiyorsunuz?

 
1. 6 aydir keman dersi aliyorum. pek tavsiye etmem cok zor:)
2. ne katti dersen, hayatimda kendime pek vakit ayirmiyordum, simdi boyle zevkli bir sey yapiyorum ve yillardir yapmak istedigim bir seydi. Bir sure kafami baska seylere yormamak guzel.

3.
Ogrenmek istediklerimi siralayim
3d printing www.coursera.org
Science & cooking www.edx.org
How to draw comic book (bu da coursera'dan)
  • bir varmis bir yokmus  (02.05.16 23:54:06 ~ 23:56:38) 
Ateşli silah ve bıçak eğitimi almak isterdim.


  • ThomasJefferson  (02.05.16 23:58:54) 
thomas +1 daha önce gitar dersi almıştım ama bana pek bişi katamadı malesef.


  • olutaklidi  (03.05.16 00:02:57) 
Gitar, yazılım, diksiyon kurslarına gittim. Gitara 15 yasimda gitmistim, klasik gitarla başladım. Uzun bir ara verdim, üniversitede bas gitar denedim ama çok üstüne dusmedim. Şimdi calamam herhalde.

Yazılıma üniversiteden sonra gittim. Kariyerimi o alanda yapmak istiyordum, kurs da çok eglenceliydi ama o da bi yere varmadi.

Diksiyonaysa bi dünya para baydim, gittigime gidecegime pişman oldum. Havaya para saydık yani, çok gereksiz, yetersiz bi eğitim verdiler.
  • damdanakan  (03.05.16 00:10:22) 
Ismek diksiyon kursuna gittim hic ama hic bir sey katmadi dudaklari hareket ettirip konusmak disinda. Edebiyat dersi dinler gibi teoride anlatti gecti hoca. Baskent iletisim akademisi dublaj kursuna gittim. Her ders 3dklik studyoda uygulama harici youtubedan izler gibi ders işledik. Ne katti? Hicbsy. Uygulamanin onemli oldugu bi derste toplam 1 saati bulmayan studyodan ne ogrenebilirsin ki. 6 ay sonra Excel kursuna gitmeyi planliyorum. Ucretli bir kursa hayatta gitmem daha.


  • sen nasıl bir insansın  (03.05.16 00:12:56) 
Boksa gitmek istiyordum. Gittim gördüm sevdim. Pilatesten, yüzmeden, yogadan çok sıkılmıştım. Bir saat beş dakika gibi geliyor.

Ateşli silahları ben de öğrenmek istiyorum. Evimin yanında açık hava poligonu var üşenmezsen yazın babamla giderim.

İsmek in cupcake, macaron ve çikolata kurslarına kayıt oldum haziranda gideceğim.

İngilizcede daha iyi olup ispanyolcamı ilerletmek istiyorum ama muhtemelen yapmam.

Makyaj kursuna gitmek istiyorum birde ya. FX makyajı gibi klasiğin dışında olanlar. Güzel bir kurs bulursam giderim ama pek araştırmadım.
  • jazzabel  (03.05.16 00:14:52) 
Resim/heykeltıraş kursuna gitmek istiyorum ama yaşadığım şehirde düzgün bir yer bulamadım.iki üç tane var onlar da ya çocuklar için ya da ev hanımlarına yönelik :) evin bir odasında böyle bir hobiyle uğraşmak istiyorum ve bu tarz bir şeyler üretilen işler insanın stresini çok güzel alıp rahatlatıyor diye düşünüyorum .


  • nucleon  (03.05.16 00:17:23) 
3- İşaret dili.


  • pike  (03.05.16 00:18:10) 
1- 2 senedir resim eğitimi alıyorum.
2- perspektif, ışık, renk, denge, derinlik algım genişledi. kursla beraber akımları, ressam hayatlarını okuyarak, binlerce resim inceleyerek anlamayı farklı bakmayı öğreniyorum. örneğin biriyle konuşurken bir taraftan göz çukurunu, burun deliklerini, kafa tasını inceliyor eskizler çiziyorum. bakmayı biraz biraz öğrendim diyebilirim. odaklanarak dünyayı unutuyorum.
3- eğlenceli olacağını düşündüğüm için dans kursuna gitmek isterim. yunan dansları olur, halk dansları olur, salon dansları olur vs vs.
  • dedi ve gitti  (03.05.16 01:14:02) 
seramik ve pilates'e gitmek istiyorum.


  • sayns  (03.05.16 01:20:17) 
Gitmek istediklerim.
Diksiyon kursu. Diksiyonumun çok iyi olmasını isterdim. İkili ilişkilerde çok faydası oluyor.
Bateri, Elektro/Bas Gitar kursu. İçimdeki rakınrola hakim olamıyorum ondan bu istek.
Kara kalem kursu. Yetenek yok diyolar ben onların yalancısıyım. Portre çizmek çok, aşırı isterim.
Fakirliğin göz kör olmasın mı şimdi :'(
  • Golden Ratio  (03.05.16 01:27:08) 
1- Gitar kursuna gitmiştim 11 ay kadar.
2- Müzisyen olmak istiyorum.
3- Online şarkı söyleme kursu alıyorum şu an. Haziranda yogaya başlayacağım. Asıl amaç nefes, yan amaç ise sosyalleşmek.
  • i was made for you  (03.05.16 01:35:01) 
1- Geniş kapsamlı hayatta kalma kursu
2- Ateşli silah kursu (temel ve ileri tabanca kursu)
3- Temel ve ileri ilk yardım kursu
4- Statik hat paraşüt kursu
5- Yüzme kursu
6- Self defense kursu
7- Arama-kurtarma kursu
8- Okçuluk kursu

Hedefler fazla, seneler gösterecek bakalım neler yapacağım.
  • utkumon  (03.05.16 18:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.