[]

game of thrones red woman

merhaba arkadaşlar

biraz spoiler
.
.
.
şimdi bu red kadın neden böyle gelip ben yanılmışım falan demeye başladı? bütün inancını snow öldüğünde mi kaybetti yoksa o arada ne oldu ben kaçırmışım?

 
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce ateşlerde jon snowun büyük bir zafer kazandığını falan görmüştü bu, adam ölünce de demek ki ben bu işi beceremiyorum diye triplere girdi.


  • naberabi  (02.05.16 21:05:31 ~ 21:06:13) 
ben de kitapları okumuyorum fakat bir kopukluk hissettim. hem stannis öldü hem de kızı ama kızı harcamasının bir sebebi vardı. bunu tam olarak anlayamadım. stannis için kızı harcadı da, stannis de ölünce mi inancını yitirdi yoksa jona bağladığı umutları yüzünden mi böyle oldu... iki sezon arasında bir senelik ara olunca yerleştiremiyorum olayları tam olarak. teşekkürler


  • mrsmoon  (02.05.16 21:27:18) 
bu kadın stannis destekçisiydi çünkü tanrısı ona stannis başgan olacak demişti. sonra stannis winterfell'e çıkmadan önce rüyasında jon snow'u gördü(alevler içindeydi sanırım ve aynı sebepten azor ahai snow olucak muhabbetleri desteklenmiş oldu kimilerine göre) ve asıl başganın o olacağını sandı, o yüzden stannis'i bırakıp jon'un yanına geldi. o da ölünce kendini aldatılmış ve yalnız bırakılmış hissetti. senin de çok kestiremediğin gibi bana da çok destekli gelmiyor henüz bu açıklama ama eldeki verilerden çıkan bu. belki ileride ağzından bişeyler duyarız, şu haliyle dizinin giriftliğine yakışmayacak kadar yüzeysel bir tepki oldu bence; en azından daha önce yansıtılan kararlı profil için çok "hemen" bi vazgeçiş oldu.


  • baba jo  (02.05.16 21:58:21 ~ 21:59:02) 
stannis'i destekledi, stannis öldü. ateşlerde jon'u gördü, jon öldü. kadın haliyle ''ağam bizimle eğleniir'' diye düşünmeye başladı ve r'hllor ın onunla aslında konuşmadığını düşünmeye başladı. inancı sarsıldı denemez belki ancak kendisinin o kadar da önemli bir rahibe olmadığını düşünmeye başladı.

stannis'in kızını fırtınanın dinmesi için kurban ettirdi ve fırtına dindi. kızıyla ilgili bir durum yok. o konu %100 başarılıydı.
  • utkuren  (02.05.16 22:57:40) 
Stannis'in kızını zaferi garantilemek için kurban etti. sadece fırtına değil. Stannis ölmemişse; hala düşmanlarını yenebilir. Yok ölmüşse; -ki roose'un onu öldüren kimmiş diye sormasında da anlıyoruz ki %99,99 öldü; ve aktörü yeni sezon kadrosunda yok; ve her yaşlı oyuncu gibi seride bulunmak umurunda değil tek derdi parasını almak- yanılıyor demekti.

Gelgelim kitaplarda gelecekle ilgili vizyon görenlerin vixzyonlarının yanlış olma ihtimali var. İster alevlerde gör; isterse de ölüler evinde gör. Bunlar hatalı olabilir. Ama gördükleri kesin doğru olanlar yeşilgörenler. Yani görülerine güvenilebilecek tek kişi Bran şu an.
  • beyteper canavari  (04.05.16 11:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.