[]

Bim'de Satılan Hazır Yemeklerden Alan Var mı?

En son gittiğimde görmüştüm ama daha önce hiç almadım. Yaklaşık bir ay evde tek kalacağım. Yemekle, bulaşıkla falan uğraşamam. Sürekli yemeksepetinden sipariş vermektense biraz dolaba depolayayım da gece acıkınca mikrodalgada ısıtır yerim diye düşündüm. Çok dandik, sağlıksız mı bunlar? Daha önce denediğiniz ve başarılı/başarısız bulduğunuz varsa yazarsanız sevinirim. Tas Kebabı, etli kuru fasülye, dönerli pilav, kuru köfte, etli bezelye, tavuk güveç falan baya çeşit gördüm.

www.kadinbakisi.com
bu da üreticinin sitesiymiş:
www.kolayemek.com!yemeklerimiz/df4dc

 
bizim bimde bunlar yok, barbunya pilaki var sadece. başarılı buluyorum ben açıkçası.

edit: döner falan da var bizimkinde ama 'yemek' olarak barbunya var sadece.
  • icim urperiyor  (02.05.16 20:34:16 ~ 21:23:27) 
ilk kez gördüm bunları. barbunyasını yedim başarılıydı. tavuk döner yedim derisi felanda vardı içinde çok beğenmedim. çiğ köftesini yedim fena değildi. tatlıları fena değil yenebilir. tavsiyem sadece bunlara çok yüklenme cırcır olursun.


  • genc irisi  (02.05.16 20:37:13) 
hocam bunlar biraz pahalı olur. ben mi yanlış hatırlıyorum.
yakınlarda bir pilaycı, ev yemekçisi vardır,
oraya gidip "az" sulu yemek de, ekmekle göm.
bundan ucuza gelir, doyarsın. taze de olur.
  • güneyli çocuk  (02.05.16 20:40:14) 
bunları daha önce görmemiştim.

barbunya pilaki almıştım bir kaç kere o güzeldi.

afiyet olsun.
  • eksimeksi  (02.05.16 20:42:26) 
bunlardan degil de, getir'den easyfood'un yaprak sarmasini almistim, 8 lira mi ne vermistim 5 tane yaprak sarmasina, baya kotuydu isirip atmak zorunda kalmistim. bunlar da cok farkli degildir muhtemelen.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (02.05.16 21:48:37) 
hamburger köftesi ile peynir stick mi ne aldım midem yandı.


  • ya ben lan neyse  (02.05.16 21:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.