[]

berlin'de varsa hamburg'da da olur mu?

sevgili şahin k.'lar saçma bir başlık oldu ama olsun. soru şu berlin'de bir mekan vardı adını unuttum, 109 eur ödeyip full paket alıyorsun, içeride sınırsız içki ve 15-20 hatundan istediğini istediğin kadar bafileme şansın var. bu ay sonu hamburg'a gideceğim bu sistemle çalışan mekan var mı bildiğiniz diye soracaktım.




 
baskan naaptin donanimhaberciyi gectin.
yok oyle bir şey
varsa da çok leş bir ortamdır diye tahmin ediyorum.
turkiye de bile 200 usd falan.
ki orası almanya.
  • kingcyrax  (02.05.16 17:12:07) 
şöyle bişi varmış, ben de yeni öğrendim:
www.hurriyet.com.tr

  • probiyotik  (02.05.16 17:39:18) 
tek bir kadınla bir saat için 150eur fiyat belirleyebilirsin ve kimse "bu nasıl iş ya" demez. durum buyken, istediğin kadını ekmekleme + sınırsız içki için 109eur ödenmesi bana aşırı saçma geldi açıkçası. gerçekten merak ettim şu an. böyle bir işletme varsa, sahibinin tek amacı GÜNAH COUNTER'a takla attırmak diye düşünürüm ben. adam kendi cebinden dünyaları skiştirmek istiyor herhalde.

bu ortamları bildiğimden ettiğimden değil ama şöyle bir örnek vereyim: ukrayna'da, markette yerel biraların en pahalısı 1.5 lira falandı lviv'de. yabancı içkilerin, kokteyllerin en pahalısı 20-30 liraydı. bahsettiğin tipte mekanlarda ise en sikik bira 8-9 liraya, kokteyller ise 35-40'a gidiyordu. bunu tahmin etmek için striptizci olmaya gerek yok yani zaten, marketten bira almakla bu tarz bir yerde kokteyl sipariş etmek arasında çooook büyük fark var.

109eur verip sınırsız içki, üstüne istediğin kadar hatun bafileme... sanmıyorum ya, kulağa aşırı saçma geliyor. cidden. nerden para kazanıyo bunlar o zaman amk. kadınlar robot mu ya da?
  • der meister  (02.05.16 17:44:37 ~ 17:45:07) 
2005 yılında reeperbahn'da 40 euro ile giriş yapıp sınırsız bira alıyordun. diğer içki ve yiyecekler ücretli idi. şu an durum nedir bilemiyorum. bafileme hariç fiyat mantıklı.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (02.05.16 17:45:35) 
entryler arasında hızlıca dolaşıp link arayanlar varsa :)
www.fkk-artemis.de

hayatımda hiç paralı seks yapmadım ama berlin'e gidersem buraya uğrayacağım, o nasıl bir yapı o nasıl bir manyaklık lan... röportajı okudum da, adam umut sarıkaya karikatüründeki berlusconi gibi valla.
devdala.files.wordpress.com
  • azizakin  (02.05.16 18:14:10) 
Viyana versiyonu da golden times :D

90€ veriyorsun, icerde yiyecek icecek bedava. Ama kadinlarla kendin pazarlik yapip ekstra odemen lazim iceride.

Ben bunu nasil biliyorum, sormayin://
  • kuehles blondes  (02.05.16 18:33:42) 
eksisozluk.com

seç beğen al
  • zikardo  (02.05.16 18:55:30) 
fkk de diye google eyle. artemis kapandı bu arada. kara para vergi kacırma fln gibi seylerden.


  • bryan fury  (02.05.16 21:26:35) 
her tarafta vardır. hamburg'da kesin vardır.


  • burya  (02.05.16 21:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.