[]

aylık lens

ne önerirsiniz?
bir de bunlar tüm ay gözümüzde kalıyor değil mi? yoksa günlük mü alsam?
www.lensmarket.com

danke.

 
Aylik lens bir ay boyunca gozunuzde kalmiyor. Ayni lensi bir ay boyunca tak-cikar yaparak kullaniyorsunuz.

Gunluk lenste ise sabah takip aksam atip ertesi gun yeni lensi takiyorsunuz.
  • kuehles blondes  (02.05.16 16:35:45) 
yaw bir de haftalarca kalan vardı :) ne deniyor onlara? gerçi burada bazıları bir ay gözünüzde kalabilir diyor.


  • passion rules the game  (02.05.16 16:38:18) 
bunlardan bazıları bir ay boyunca gözünden çıkartmadan kulanılabilen lensler, ama aylık lens bir ay boyunca kullanılabilir demek.


edit: bu 1 ay gözünde kalır.
www.lensmarket.com
  • kuzey li  (02.05.16 16:38:29 ~ 16:38:52) 
aylik al ama 1 ay gozunde kalmasin lens urun kalabilir dese de. zaten rahatsiz olursun surekli cikarmadan takarsan. ben aylik kullaniyorum ama mumkun oldugunca geceleri cikartiyorum goz sagligini korumak acisindan.


  • cinsiikinoktaustustesapik  (02.05.16 17:05:33) 
benimki aylık lens bir ay çıkarmadan gözünde kalabilir evet ama öyle bir şey mümkün olmuyor. rahatsız ediyor gözü. hatta eski günlük lenlerimden bile daha çok rahatsız ediyor. rahatsız etmediğini varsaysak dahi enfeksiyon riski yükselir hiç çıkarmazsan. eğer kadınsan üstelik makyaj bile bulaşabiliyor lense


  • cilekli krep  (02.05.16 18:27:51) 
Bausch&Lomb Purevision 2 kullaniyorum. 1.5 ay cikarmadan taktigim oldu.

Dogru bir sey degil ama cok memnunum.
  • ihanet kac kisilik  (02.05.16 18:41:50) 
şaşırdım cevapları okurken, kimsenin mi haberi yok? bir ay boyunca gece gündüz takılan ve hiç çıkarılmayan lens diye bir şey var arkadaşlar. "ürün kalabilir dese de kalmasın" ve "zaten rahatsız eder" mantığını anlayamadım, adamlar kalabilsin ve rahatsız etmesin diye üretmiş bunu zaten. bundaki sorun, gözünüzde sürekli yabancı bir madde olmasının akla mantığa sığar bir tarafı olmaması bence. hayatta kullanmam.

lensin en kıyağı günlüktür diyorum. yani takacağınız zaman takıp çıkaracağınız zaman doğruca çöpe atıyorsunuz. ancak günlük lensler çok pahalı, o yüzden ben şöyle bir yöntem geliştirdim: bir paket günlük, bir paket aylık alıp (çıkaracağınız zaman solüsyonla kutuya koyulan ve bir aylık kullanım sonrası atılan aylıklardan) kısa süreli takacağım zaman, örneğin sporda bir iki saat vs. aylığı kullanıyorum; bir yere gideceksem veya uzun süre gözümde lens kalması gerekiyorsa günlüklerden takıyorum, bu şekilde daha ekonomik olduğu sonucuna ulaştım.
  • bir garip melek  (03.05.16 15:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.