[]

kargoyla laptop göndermek

Arkadaşım bana kargoyla laptop gönderecek. Ne gibi bi sorun çıkabilir? Eşya kaybolma hikayeleri duyuyorum internette. Elektronik eşya gönderimi için en güvenilir kargo hangisidir? Sigorta yapmaya gerek var mı?




 
Kutusuyla mı gönderecek bilmiyorum ama, önce laptopu o patlayan hava kesecikli şeye sarsın bikaç kat, sonra da beyaz plastik köpük bulup onlarına arasına koyup kutuya koysun.Bir de gönderirken kırılacak eşya var desin. Bir kargocunun kargoları arabaya yüklerken karpuz fırlatma tekniğini uyguladığını videoda izlemiştim.


  • utkumon  (02.05.16 00:16:47) 
Karpuz fırlatma olayı doğru ve bir hasar olursa hak iddia edemiyorsun. Bu yüzden patpatla güzelce birkaç tur sar. Metresi 4 liraya aldım ben.


  • yirmisantim  (02.05.16 00:23:03) 
orijinal kutusunda ve baloncuklu şeyle sarılı halde yaklaşık 1000km yaptı geçen bizim bi laptop, sorun çıkmadı. arasla geldi ptt ile gitti.


  • icim urperiyor  (02.05.16 00:25:01) 
Benim de gönderme ihtimalim var, güvenilir bir şirket yok mu ya? UPS falan da mı böyle yapıyor işini?


  • kanzuk seni yiyeceğim arslanım  (02.05.16 00:25:47) 
Bence bir bilgisayarcıdan laptop kutusu rica edip onun içine köpükler arasında koysun. Kutudan laptop olduğu belli olunca daha dikkatli olurlar.


  • fatih in fedaisi  (02.05.16 00:27:55) 
fırlatıyorlar. atıyorlar. taşınması mesele değil de araçtan indirip yüklemesi sıkıntı. büyükçe bir koliye balonlu naylona sararak kalan boşlukları da doldurup 4 tarafına da kırılacak etiketi yapıştırıp ver gitsin.. kaybolmaz kolay kolay. sigorta orjinal ambalajı değilse yapmazlar.


  • mr fusion  (02.05.16 00:29:10) 
kargoda laptop göndermek için kutusunun olması gerekiyor.kutusu yoksa her türlü riski aldığınıza dair bir kağıt imzalatıyorlar hatırladığım kadarıyla bir de kendileri paketliyorlar. Ben Elazığ'dan Soma'ya Yurtiçi kargo ile 27 liraya göndermiştim.


  • pomknos  (02.05.16 00:33:33) 
ben daha önçe sıfır çep telefonu göndermiştim yurtiçi ile. sıfır oldugunda, ambalajı açılmamış falan, taşıyorlar ve sorumluluk onlarda. yani bana öyle demişlerdi. hiç bir sorun falan da çıkmadı. sigorta meselesi ise pek yanaşılan bir konu degil kargo şirketleri tarafından, dışardan sigortalatınça taşımayabiliyorlar, buna hakları var mı bilmiyorum, ama olan bu.


  • renksizbukalemun  (02.05.16 00:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.