[]

yumuşak tuşlu ve kısayol tuşlu kılavye arıyorum

3. kez kılavye değiştiriyorum ya yok mu bunun yumuşak tuşlusu. kendimi daktilo kullanıyormuş gibi hissediyorum ve parmaklarım ağrıdı yazarken.

logitech falan baktım ama hep küçük kılavyeler, kılavyede müzik tuşlarıda olmalı. ileri al geri al, play, pause gibi...

bir de kablosuz olmasın lütfen.

var mı bildiğiniz kılavye, şunu yazarken bile yoruldum yemin ederim.

 
apple?


  • sutlu nescafe  (01.05.16 22:25:54) 
180 TL diyor ya. çok pahalı değil mi? :D


  • peace.on  (01.05.16 22:28:36) 
Kılavye yazmaktan da yorulsaydın keşke gözlerimden kan geldi okurken.

Microsoft'un Wireless 3000 klavyesi var bende memnunum kendisinden. Pili de bitmedi kaç senedir ilginç bir şekilde.
  • an engineer  (01.05.16 22:54:07) 
ashdkajhdasd. klavye diye düzeltmeye üşendim ya :D

wireless klavyelerde arada takılma sorunu oluyor. bunda yok mu o sorun?
  • peace.on  (01.05.16 22:59:20) 
Çok nadir oluyor o da beni rahatsız etmiyor. Yazar değilim sonuçta, bir saniye sonra çıksın ekranda yazdıklarım ne olacak :)


  • an engineer  (01.05.16 23:08:43) 
ya işte ben wireless denedim zamanında bu olay beni deli etmişti hatta klavyeyi masaya çarpıp tuşlarını dağıtmıştım sinirden. sdfasdad


  • peace.on  (01.05.16 23:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.