[]

Asker künyesi nereden alabilirim?

Son 1 yilda spora okuz gibi sardigim icin degisik seyler ariyorum.
Tribe girmek istiyorum iyice ismime kunya falan yaptirmak istiyorum:D
Nerede yapabilirim bu isi?


 
asker malzemesi satan yerler yapıyordu benim zamanımda, askeriyenin verdiği hatalı çıkınca yaptırmıştım. örnekleri inceleyin ama. kimisi dandik oluyor.


  • kaichi  (01.05.16 21:15:00) 
@zoghurt guvenli midir bu site hocam?


  • Deathrow  (01.05.16 21:16:43) 
@kaichi aynen kaliteli bir sey ariyorum, bakalim yaptiran cikar belki.


  • Deathrow  (01.05.16 21:17:20) 
lokasyon belirtseydin iyiydi hocam.
edirnede saraçlar caddesinde soldan ikinci sokakta satılıyor.
istanbulda taksimde pasajlarda satılıyor.
antalyada sidede çarşıda gördüm.
  • golgi aygıtı  (01.05.16 21:20:26) 
Bulunduğunuz ildeki askeri malzeme satan yerler mutlaka yapıyordur. Ama makine ile yapılanlardan almaya çalışın, daha düzgün oluyor ben de yaptırmıştım zamanında. Koşarken çıkardığı o metal sesi insana gaz veriyor :D


  • utkumon  (01.05.16 21:23:05 ~ 21:37:14) 
kadikoy carsisinda yapan bi suru yer var


  • kuehles blondes  (01.05.16 21:24:53) 
Yer sisli bu arada yardimci olanlara tek tek tesekkur ediyorum.
@xu sen kafani yorma fazla malum kalmamis gibi pek:)

  • Deathrow  (01.05.16 21:37:36) 
kunyeyle gaza gelen insanlar goruyorum. gencler o sehit olunca ayaginiza takilmak icin yapiliyor. cok gaza geldiyseniz askere gidin.


  • bohr atom modeli  (01.05.16 22:33:16) 
Offff az bilinen efsane bir duyara sahit olmusuz burada yine.Ne alaka arkadasim ? 1.5 yildir devam ettigin bir seyde ara ara ufak degisiklikler, kendini yenileme ihtiyaci hissedemez mi insan? Ayrica sehitlikle falan alakasi yok.Gercek kunyelerde Kan grubu vs.Yaziyor.Kan grubunun onemi kaliyordur eminim sehit olunca.


  • Deathrow  (02.05.16 00:01:55) 
olm adı üstünde künye işte. adın soyadın yazıyor, devren yazıyor, kan grubun yazıyor, bir de dinin yazıyor. sırf şehit olursan diye değil. kaybolursun bulunmana yarar, yaralanırsın, kan grubunun anında öğrenilmesine yarar, gavur ellerinde ölürsün, ula kiliseden mi kaldıralım, camiden mi kaldıralım onu bilmelerine yarar.

ha asker tribine girip gaze gelmek isteyen elbette yaptırıp taktırabilir. askeri malzeme satan yerlerde yapılıyor.
  • kibritsuyu  (02.05.16 00:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.