[]

şarjı uzun giden kamerası iyi gb yüksek telefon önerisi

sevgili duyuru telefon guruları
yeminle artık bu telefonun sarjından bıktım. bir yıl önce s3ümün bozulmasıyla sıfır iphone 4s aldım. telefon iyi güzel hoş ama şarjı gitmiyor, üstelik 8gb bana hiç yetmiyor ve akıllı bir telefona göre çok ağır. dünkü yaptığım günübirlik gezide fotoğrafları çekip sosyal medyaya atmamdan ötürü full olan sarjım ancak 3 saat falan dayandı. telefonu sosyal medya, whatsapp, konuşma dışında oyun vs gibi amaçlı kullanmıyorum.

telefonda aradığım özellikler;
-sarjı uzun gitsin
-kamerası iyi çeksin
-hafızası yüksek olsun

cidden artık usandım. bir telefon doğru dürüst kullanılmadan 3 kez sarj edilmemeli. iphone se kafamın bir köşesinde var ama bütün ikna edici fikirlere açığım.

 
iphone se şarj konusunda fena değil dediğin şeyleri yaparak 1 günü çıkartabiliyorum. aldığımdan beri hiç gün içinde şarj etme ihtiyacı duymadım ben. ama mucizeler de beklemek lazım küçük bir telefon sonuçta pili de küçük.


  • 10032007  (01.05.16 14:55:07) 
Sony xperia z serisi pil performansı konusunda gayet başarılı.
Daha düşük bütçeli olsun diyorsan. Lenovo vibe p1. 5000 mAh pili var

  • mr2alp  (01.05.16 15:01:19) 
zenfone max 910 lira mı ne, lenovo p1 ile aynı (5000mah) bataryası var ama daha ucuz. Kamerası ve ekranı da daha iyi. (ekranı 720p ama renk-parlaklık olarak daha iyi. Lenovo fullhd ama eh)

Lenovonun güzelliği metal kasa, parmak izi okuyucu, nfc gibi şeyler.
  • rodriguez2  (01.05.16 15:06:56) 
xiaomi mi4. 6 saat ekran suresi aldigimi bilirim.


  • icim urperiyor  (01.05.16 15:23:59) 
hocam
kendim kullandigim
ve kotu yorum okuyamayacagin
uygun fiyatlı
bir telefon var.

samsung s5
efsane bir telefon
akiyor.
ucuz
sd falan takarsin
ve
ek batarya aparatı alıyorsun. 50 tl falan.
icinde yedek batarya olan bir şarj kutusu.
bu şarj kutusunun icinde şarj ediyorsun yedek bataryayı.
bittiği yerde şak diye %100 ile hayata devam ediyorsun.
kendi de 1,5 gun goturuyor.
  • kingcyrax  (02.05.16 14:00:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.