[]

adobe photoshop cs6 ile ilgili yardım

öncelikle hepinize iyi pazarlar diliyorum sevgili duyuru sakinleri.

konuya gelecek olursam, son 1 haftadır bu programa inanılmaz derece merak sarmaya başladım.ilk iş olarak youtubedeki şu vektör videoalarını falan izledim, hatta biraz komik olsa da ilk çalışmamı da yaptım :)

i.hizliresim.com

biraz komik oldu ama ilk denememdi.o yüzden çok da gömmeyin yani.

şimdi diyeceğim o ki bu işi yapmaktan inanılmaz keyif almaya başladım ben.tam da bu doğrultuda sizlere 1-2 soru soracağım;

Fotoğrafçılarda kullanılan program da buymuş sanırım.Benim merak ettiğim herhangi bir vesikalık fotoğraf çekildiğinde bu programı nasıl kullanıyorlar, hangi alanda kullanıyorlar?Bilgisi olan yazabilirse inanılmaz sevinirim. Yazmakla uğraşamam diyecek olanlarınız varsa şu siteye bak, ya da şu videoyu izle derse bile yeter bana.Yani herhalde vardır bu işin de incelikleri.

Dediğim gibi işten gelir gelmez büyük bir hevesle bunun üzerine çalışıyorum.Böyle bir işim olması düşüncesi bile inanılmaz mutlu ediyor beni.Bu zamana kadar fotoğraf, ya da fotoğrafçılık hakkında hiçbir altyapım olmadan çalışabilir miyim bir fotoğrafçıda? öğrenebilir miyim bu işi sizce. ya da tavsiye eder misiniz?

biraz uzun oldu ama yine de şansımı deneyim sizlere danışayım dedim. İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

not:yaş 21, lokasyon izmir, beşiktaş..

edit: sadece ben kafayı yaptım zaten, diğer taraflar kabartma :)

 
vesikalıklarda sadece boyutlandırma yapılır diye düşünüyorum. onuda fotoğafçılar bilir. kişi isterse photoshopta yapılabilir fakat bazı fotoğrafçılar kişi istemeden de yapar. 1 hafta için iyi bir çalışma, bana kafayı sen yapmışsın diğer taraf plugin gibi geldi :D

photoshop fotoğraf stüdyosu olanların %90ı için boyutlandırma görevi görür zaten. daha fazlası grafikerlerin alanına giriyor çünkü.
  • freetakilir  (01.05.16 13:23:28) 
Fotoğrafçılar da kullanılan program bu biraz elini yüzünü düzeltir vesikalık için konuşuyorsak eğer, boyutlandırma yapar. Saçları önüne gelirse siler fondötenler falan işte.

Düğün fotoğrafçılığında baya işin içine efektler giriyor iyi firmalar ustaca kullanıyor foto kemal çok kullanmaz yada foto ahmet gibi yerler işte.
  • gozu acik sevisen yahudi  (01.05.16 14:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.