[]

Allah de ötesini bırak

bu kitabı okuyan var mı? ne anlatıyor?

açıkçası din konusuna hiç kafa yormadım. bazen inanıyorum, bazen inanmıyorum. deist/ateist bile olabilirim. hiç neyim diye düşünmedim ama bu kitap o kadar çok satmış ki insan merak ediyor. hani bilimle mi yaklaşmış islam'a?

okuyanlar tavsiye eder mi?

veya dini kaynaklar olarak, muhtemelen daha bilimsel yaklaşan, "kutsal" kitaplar dışında ne önerirsiniz?

danke.

 
Kitap hakkında bilgim yok ama çok satanlar/çok izlenenler tırt olur genelde.


  • Nox  (01.05.16 11:33:55) 
okumadım ama kitabın kapağından falan tahmin edebiliyorum. kişisel gelişim kitaplarına biraz dini boyut katılmış muhtemelen. işte başınıza kötü şeyler geliyor, hayat şanssızlıklar çıkarıyor karşınıza ama aslında allah sizin hep yanınızda, o'na sığının, o eninde sonunda her şeyi feraha çıkaracaktır.

yüzde bir milyon budur teması.
  • nathanieltroy  (01.05.16 11:36:25) 
Kendisi para demiş ötesini bırakmış yayınevlerinin bastığı kitaplar...


  • kalemdefter  (01.05.16 11:38:27) 
Dinlerin hiçbir şekilde bilimsel yanı yok.

www.idefix.com

Süper bir kitap değildir ama birkaç şey öğrenirsin.
  • i was made for you  (01.05.16 12:14:56) 
cevabı bilemiyorum ama kitabın ismi bile "düşünme" diyor. isminden belli yani ne olduğu.


  • mit dir stehen die sekunden  (02.05.16 09:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.