[]

Alkol bekledigim etkiyi yapmadi

Dun ilk kez alkol aldim. Normalde sigara bile icsem basim doner. Alkol daha fena yapar diye dusunuyordum. 3 bira ictim, tadini begenmedim. Hicbir etki de gormedim biraktim. Bu aksam yaklasik 30 cl vodka ictim. Tadi daha guzeldi ama yine bir etki goremedim. Sarhos falan olmayi birak keyiflenmedim bile. Yani keyiflendim de arkadas ortamindan oturu, alkol almazken de aynisi oluyordu.
Niye soyle guzel bir kafa yasayamadim?

Amacim sarhos olmak degil, alkolun ne ise yaradigini anlayabilmek.

 
Dans etmiyorum ben. Icersem gevser ederim falan diye bekliyordum zaten de olmadi. 6 visne vodka ictim bu arada.


  • sckxyss  (01.05.16 03:40:57) 
etkisi birasına göre değişir. dışarıda bir yerde bardakta içtiyseniz birayı %50'si su zaten, veya efes, miller vs alkol oranı çok düşük. 3x amsterdam deneyin. etki edecektir. vodka konusunda bir şey diyemeyeceğim. eğer vodka yüzünden kusarsanız bir daha hiç alkol almayabilirsiniz mide bulantısından dolayı.


  • crazyboyxd  (01.05.16 03:50:02 ~ 03:50:36) 
2-3 biradan ve o kadar votkadan başın dönmemesi normal. Bu miktar içkiden beklenen hafif bir keyif hali, tatlı bir hafiflik vermesidir. Buna çakırkeyiflik denir.

Senin istediğin küfe gibi sarhoş olmak anlaşılan; başım dönsün midem bulansın falan istiyorsun. Bunun için miktarı (bünyeye göre) artırman lazım. 9-10 votka mertebesi.

Ama bunu denemeni önermem. Pek keyifli bişey değil. Ben yerinde olsam sevdiğim içkiyi bulmaya ve nasıl içmeyi sevdiğimi bulmaya çalışırım. Mesela fasıl eşliğinde rakı mı seviyorsun, gece klübünde tekila mı, salaş mekanda şarap mı vb.

Nasıl ki gazlı içecekleri sürekli geğirene kadar içmiyorsak, alkolü de sürekli yüksek miktar almamalıyız. Zira o karaciğer bize lazım. Baştan öyle alıştırma kendini. Sarhoş olmak kolay, en olmadı şişeyi diker kafana içersin. Zor olan keyif almak...
  • babilbaligi  (01.05.16 07:57:23) 
Anahtar hızlı içmekte. Bir ufak votkayı 5 dakikada bitirip maymunlukta dünya markası olmuşluğum çoktur.


  • alperz  (01.05.16 09:25:28) 
Antidepresan geçmişin varsa az etkilenebiliyorsun.


  • manuel mandalina  (01.05.16 10:30:14) 
ben tadi icin seviyorum, muhabbetleri güzellestiriyor, viski tercihim.

herkeste ayni etkiyi göremiyorsun, alkol komasina kadar vücudumu zorladim, ama sarhos olmayi beceremedim. bende etkisi, cakirkeyiften öteye gecemiyor, cok acikli bir durum.

neyse, alkolü baskalarina uyum saglamak icin degil keyif aldigin icin ic. yoksa icme.

bir de merak ettim, yas kac? ne ictin? birayla sarhos olmak zaten normalde de zor.
  • Silesius  (01.05.16 10:31:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.