[]

mouse tavsiyesi

mouse arızalandı. bi tane alıyım diyorum ama nasıl bişi almak lazım pek kestiremedim. bütçe 100 tl. oyun da oynanabilecek bir şey olursa iyi olur.




 
tam emin olmamakla beraber, mouse işinde modelden ziyade marka önemli sanıyorum. ağzım yandı oradan biliyorum. microsoft veya logitech'ten aşağı düşmemek lazım.


  • exaggeration  (30.04.16 21:19:42) 
logitech +1
m127mi neydi benddeki. kablosuz vs. güzel mouse.

  • sutlu nescafe  (30.04.16 21:31:54) 
bütçe iyi bir mouse için düşük (oyun oynanabilecek mouse diyorsun). iyi bir markanın (microsoft olur, logitech olur ama razer olamaz çünkü bütçe yok) kablolu mouseu kontrol edilerek alınır. oyun oynayacaksan mouseun ele iyi oturması önemlidir.


  • tururo  (30.04.16 21:39:23) 
a101'e microsoft gelecek


  • icim urperiyor  (30.04.16 21:59:46) 
2.kez a4 tech x7 aldım ben kasım ayında. ilkini 4 sene kadar kullanmıştım. oyun için de normal kullanım için de uygun bir alet. fiyat da 70 tl falan.


  • vayanasinisayinseyirciler  (30.04.16 21:59:55) 
o paraya yok.


  • gokhan atestepe  (01.05.16 02:47:40) 
marka onemli evet ama her markanın her modeli iyi ya da her modeli kötü diye bir şey de yok... logitech evet belirli bir standarttadır ama markanın tüm ürünleri de iyi değildir kısacası... 20 liralık kablosuz mouse da var logitechden ve en fazla 20 liralık bir mouse kadar iyi... ama gidip razer'a bakarsan alt modeli olmayan orta-üstten başlayan bir marka.

100 lira bütçe biraz az kalıyor aslında. iş görür bir şey alırsın ama oyun oynanabilecek dersen üstüne çıkman daha doğru olur bu bütçenin.
www.amazon.com 173 liraya geliyor mesela. bestseller konumunda kalitesini kanıtlamış gerçek bir oyuncu ekipmanı. 100 lirayı vermişken çıkılamayacak bir fiyat değil bence. yıllarca da kullanacağını düşünürsen 3 yıl kullansan aradaki 73 lira günlük 5-10 kuruşa filan gelir herhalde :D

türkiyeden almadım ben de mesela kendi deathadderımı.

bir de illa ucuz dersen şöyle bir şey var www.amazon.com kendim kullanmadım denemedim bilmiyorum ve çok iyi olamayacağına eminim enazından ama fiyatına göre 3000+ da yorumda genelde olumlu olmuş. bestseller listesinde denk gelmiştim kendi deathadderımı alırken.
  • ucan spagetticanavari  (01.05.16 02:57:49) 
şuradaki sharkkın aynısı sanırım redragon zaten www.youtube.com
www.amazon.com

  • ucan spagetticanavari  (01.05.16 03:02:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.