[]

Saat markası önerisi

Saat almayı düşünüyorum da çelişkide kaldım
saat işinden anlayanlara soruyorum
300-600 tl arası alınabilecek en kaliteli saat için en uygun marka hangisidir
hangi markanın saatlerine yöneliyim

 
[ butceyi asmadan ] Sirasiyla:

tissot
citizen
seiko

eta mekanizmali fe$in markalari - aranip buluna -
  • ucan sincap  (11.11.09 18:49:42) 
ha bi' de kendim icin:

suunto

:)
  • ucan sincap  (11.11.09 18:50:35) 
  • buffy de vampir sayilir  (11.11.09 19:06:59 ~ 19:08:27) 
takıcan koluna saate bakıcan arada, gereksiz özelliklerini kullanıcan vs (tabi normal bir kullanıcıysan), kaliteli olsun da gözüne güzel gelsin de marka farketmez. kendimi dağa bayıra vururum yüksekliği sıcaklığı basıncı nabzımı vs ölçsün, verilerimi saklasın, bilmem kaç tane alarmı olsun, nükleer başlık takılsın falan istiyorsan suunto (denmiş zaten).


  • BloodGroove  (11.11.09 19:14:37) 
turkiyede var mı bilmiyorum ama, ben almanyada "fossil" alıyorum. en pahalı saati 130€. ve bence kaliteli ve cok sekil duruyorlar.istersen sitesine falan gir bak bi, hosuna giderse alıp getirebilirim bile eger orda yoksa.


  • hubble  (11.11.09 19:33:25) 
(bkz: protrek)


  • rentts  (11.11.09 19:36:59) 
guess ferre prada burberry armani gibi işi saat üretmek olmayanlardan almak yerine gerçek saat üreticilerini tercih ediniz mesela
seiko
tissot
fiyatı biraz yükseltmek gerekebilir ama iyidir bunlar..
  • ogm  (11.11.09 19:48:14) 
casio protrek alın, pil,çizilme,su geçirme dertleriyle uğraşmayın hatta titanyum bileziklisinden alın takım elbiseyle de giyin.
kolunuzda her daim hava durumu, yön,yükseklik bilgisi,dünya saatlerine ait bilgileri de barındırın.
biraz pahalıdır ama memnun kalırsınız.
tavsiyem prg 70-80-100 modelleri.
  • icemanr  (11.11.09 22:10:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.