[]

Aşırı şiddetli hapşırma

Sabah iki defa hapşırdım, noldu lan bana be bu şiddet bu celal dedim de baya hafifmiş la şimdikinim yanında... Şakaklarım zonkluyor resmen bu kadar şiddetli ne hapşırdım daha önce ne de birini gördüm böyle hapşıran... Korktum valla. Beyin damarlarım folloş oldu sanki. Sebebi ne olabilir? Bir şey yapmalı mıyım?




 
Ben hapşırınca sokaktaki insanlar dönüp bakıyor, gayet normal.


  • utkumon  (30.04.16 14:58:23) 
Beynim çıkacak gibi oldu, genzim acıdı baya. Ben de cıks diye hapşıranlardan değilim açıkçası, millet bana da bakar dışarda hapşırınca fakat canım yanmaz. Bugünkiler farklıydı, sabahki canımı yakmadı ama her zamankinden şiddetliydi az önceki ise mahvetti genzimi, genzim hala acıyor. Şakaklar yavaştan kendine geliyor da az önce onlar da baya ağrıyordu


  • buffy de vampir sayılır  (30.04.16 15:01:59) 
Basınçtan dolayı oluyor arada, benim de bir keresinde sol kürek kemiğimdeki kasa kramp girmişti hapşırdıktan sonra.

Hatta hapşırırken kaburgalarını kıran insanlar bile varmış, biz yine şanslıyız :)
  • utkumon  (30.04.16 15:05:07) 
ağzın kapalı mı hapşırıyorsun? o basıncın dışarı çıkması lazım ağzını kapatmaya çalışma salya sümük akacak diye, peçeteyle siper et.


  • baba jo  (30.04.16 15:09:44 ~ 15:09:52) 
hapsirirken boynu kirilan, cenesi cikan insanlar var dikkat edin kontrolsuz guc...


  • rentts  (30.04.16 15:12:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.