[]

Çocuklu tatil

2 senedir ayvalık sarımsaklıya gidiyorduk denizi çok derin değil ve kum diye . Bu sene başka bir yere gidelim dedik kaş düşündüm ama tabi sonra vazgeçtim çocukla uygun olmaz diye . Aradığım şey temiz bir otel , denizi sıcak ve kum oluşu . Gittiğiniz tavsiye edebileceğiniz otel ya da mevki var mı ?

Bitez gibi çok sığ da istemiyorum , alaçatı gibi çok rüzgarlı bir yer de .

Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim özellikle çocukla deneyimlediğiniz yerler olursa süper olur .

 
Antalya - Side.

Suyu sicak, deniz de sahil de kum.
Asiri sig degil ama derin de degil.
Hafif dalgali.


Cocuklugumdan beri o denizde yuzerim.

Gundogdu mevkii (hotel side star, magic life jacaranda, amara beach resort vb)
Colakli mevkii (orpheus otelleri, sural otelleri vb)
Evrenseki ve ilica mevki (yine bissuru otel)
Antik side'de jandarmanin yanindaki sahil. Sifir ruzgar. (burada daha cok apart ve pansiyon var tabi antik sehirde oldugu icin)
Kumkoy sahili (full otel ama sahilini gundogduya oranla begenmem hic ama burada da apart otel bol)

Onun disinda gundogdu'da filan baya kiralanan yazlik ev de var.

Fethiye de guzel bence cocuk icin.
  • kuehles blondes  (30.04.16 11:29:59) 
çocukla gidilecekse kesinlikle gökova.


  • kakao  (30.04.16 12:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.