[]

bir arkadasim sicti ve yardiminiza ihtiyacimiz var COK ACIL

arkadasin evinde air b&b'den kalan iranli bir kadin var. cocuk bu kadini ilk gunden beri sevmedi, 4-5 gundur kaliyor kadin evde. bu arkadas da az once benimle yazistigini sanarak kadinin son 2 whatsapp mesajini kopyalayim altina da bu kadini oldurmeme az kaldi yazarak banadegil KADININ KENDISINE gondermis. hemen beni aradi ne yapabilirim diye. mesaj henuz iletilmedi. whatsappta bunu geri almak imkansiz diye biliyorum. simdi diyor ki hazir onu sevmedigimi anlamisken daha ileri gideyim ve kalmasini istemedigimi yazayim, nasil olsa geri donusu yok.

napabiliriz?

hem asiri uzuldum hem gulmekten oluyorum.

 
messagingapplab.com

How to recall a sent WhatsApp message

To recall the message before it is delivered, do as follows:

Long-click on the message you have mistakenly sent.
Tap on “Delete” in the window that will pop up.

edit: wops bu yemez. saat simgesi varkenmiş.
  • kaichi  (30.04.16 02:06:11 ~ 02:07:47) 
gitmis arkadaslar. gitmis mesaj. sicip da tuy dikiyoruz su anda. kadin neden beni oldurmek istiyorsun??? yazmis. napmali yahu? hicbir cikis yok gibi


  • letheavendangered  (30.04.16 02:14:22) 
"gerçek değil o, seni sevemediğimden öyle dedim" filan desin bari. kadın ciddiye alıp da polise molise gider maazallah :/


  • devilred  (30.04.16 02:17:45) 
depresyondayım ve içkiliyim, gerçek duygularım değil vb?


  • kaichi  (30.04.16 02:18:52) 
cocuk simdi esyalarini falan topladi bana geliyor beyin firtinasi yapmaya ve onumuzdeki birkac gun kalmaya asfasdfas. muhtemelen diyecek en mantikli sey senin dedigin gibi devilred. kadin zaten asiri cekingen urkek bir seymis, korkmustur yazik.


  • letheavendangered  (30.04.16 02:19:33) 
kaichi oyle derse bu kez ickiliyken boyle diyen adam fiziksel olarak da kotu davranir diyebilir. cocuk kendi odasindan cikinca kadinin odasindan gecmek zorunda, ic ice odalar. zaten evi terk eder de heralde bu durumda, iyice urkutmemek lazim


  • letheavendangered  (30.04.16 02:20:49) 
tehdit yok bir sey yok. lafin gelisi oldugu belli. bence bosuna bu kadar buyuttunuz.
kadin sormus neden diye. hazir firsat varken hislerini anlatsaydi, kadin da ogrenmis olurdu.

  • bir varmis bir yokmus  (30.04.16 02:41:43) 
kadının kendi yazdığı mesajlarda ne yazıyordu? ona göre kıvırabilirdiniz. mesela kadının türkçesi iyi değilse veya yazdığı mesajlarda bir anlaşılmama durumu varsa, şöyle diyecektiniz. "yazdığınız mesajı anlamadım, arkadaşıma okutup ne demek istediğinizi anlamak için ona atarken yanlışlıkla size attım mesajı. anlayamadığım için de kafam karıştı kızdım sinirlendim, lafın gelişi öldüreceğim bu kadını dedim" vs.


  • dedi ve gitti  (30.04.16 03:44:36) 
" Ben bazen sinirlendigimde bu sekilde yaziyorum, kendi anneme babama bile bu sekilde mesaj attigim oluyor, yahu delirtecek misiniz beni valla sizi oldurecem ha o olacak gibi seyler yaziyorum. " desin. Konuyu da acikca soylesin, ona karsi sinirlendigini ve sebeplerini. Bazen bu tarz seylerin konusulmasi daha iyidir. Rahatlatir 2 tarafi da.


  • kareem said  (30.04.16 04:15:43) 
Kadin iranli, arkadasim alman, konusmalar ingilizce geciyor. O yuzden anlamadim vs olayi sokmezdi ama soyle gelismis; arkadasimin i'm gonna kill this woman soon mesaji uzerine kadin sadece "what?" diye cevap vermis. Arkadasim da sanki o kadina yazmiyormus gibi sacma sapan bir seyler anlatmaya devam etmis, sanki bu kadindan dolayi arkadasima kizan baska biri varmis da "this woman" dedigi kadin o baskasiymis gibi. Ama zaten kadin cidden arkadasimin verdigi tepkiyi hak eden cinsten, adam bu kadar laf sayarken hicbirisini iplemeyip ne oldu ne bitti bunlar ne demek diye sormadan evdeysen isiticiyi acsana yazdi sadece. Cok kasmaya zaten gerek yokmus yani.


  • letheavendangered  (30.04.16 06:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.