[]

Bulk donemimi daha zor yoksa cutmi?

Sizce hangisi?




 
Cut'ın irade kısmı daha zor, bulk'ın da lojistik kısmı. Yani günde 4-5 öğün beslenme programına uygun yiyecek hep bulamıyorsun falan, bir işin oluyor yiyemiyorsun falan, sıkıntı.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.04.16 21:49:36) 
ben bulk doneminde kendimi daha iyi hissediyorum genel olarak.


  • lifeframe  (29.04.16 22:18:23) 
bulk. yağlanmak bana göre değilmiş. sürekli yemekten işkembe şişiyor bide. açken iyi ve zinde hissediyorum. if'e başladım çiçek gibi oldum


  • hasmetizm 2046  (29.04.16 22:20:40) 
Türk işi bulk kolay; ayı gibi yiyorsun. Makro takibi falan hak getire. Cut da başlangıç aşamasında zor, adapte olunca bi zorluğu kalmıyor. Ha ama çalışma bakımından cut her zaman sor. Lift'lerin neredeyse yarı yarıya düşebiliyor. Orada da bulk avantajlı.


  • angelus  (29.04.16 22:21:32 ~ 22:24:29) 
cut.

bulkta da işler clean mi dirty mi ona göre değişir. ancak yine de cutting daha zor.
  • skid row  (29.04.16 23:16:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.