[]

uzaklara giden sevgiliye hediye

arkadaslar sevgilim vatandasi oldugu ulkeye geri donuyor tamamen, bir daha geri donmemek uzere. iliski de gittiginde bitecek, ama ona her zaman hatirlayacagi, yanindan ayirmayacagi bir sey hediye etmek istiyorum, butce siniri yok. fikirlere ihtiyacim var. erkek tarafi benim




 
nedense sonsuzluk kolyesi böyle bir ilişkiye çok romantik gelir gibi hissettim. saati ve yüzüğü varsa set de alınabilir.


  • pomknos  (29.04.16 21:44:27) 
vay be. ileride bitecek bi ilişki var ve böyle güzel duygular besleyebiliyorsun hayret ettim doğrusu. veya çok iyi gizliyorsun :) ben olsam düşünemiyorum kldfhdg

kolye +1 kızlar sever ve bunların bazı manyakları kesinlikle yanlarından ayırmıyor. veya her hangi bir takıda olabilir ama kolye en iyisi..
  • freetakilir  (29.04.16 21:47:37 ~ 21:47:50) 
Sevgiyle alakali bir problemimiz yok, ama kendisi 4-5 ay gorusmeyip bu iliskiyi devam ettiremeyecegini dusunuyor, saygiyla karsiliyorum. maalesef benim oralara tasinma sansim yok onumuzdeki 3 yil icerisinde. ona "beni seviyorsan kalirsin" gibi bir haksizlik da yapamam.


  • bollocks44  (29.04.16 21:53:05) 
Gercekten seven bir insan terk etmez ama neyse. Gumus bir yuzuk al icine ismini veya bas harflerinizi yazdir onu kolye yaptir.


  • duyurumvar  (29.04.16 22:19:41) 
Yahu terk etme falan nereden cikartiyorsunuz? Bu ulkede isi bitti, dogup buyudugu ulkeye geri donuyor


  • bollocks44  (29.04.16 22:23:05) 
kız mantıklı olanı yapmış açıkçası. ''gerçekten seven böyle yapmaz'' diye bir şey yok, yapmasa haksızlık etmiş olur. bir daha görüşme şansınız yok ya da sınırlı. şimdi ne sen üzüleceksin ne de o. o yüzden burada gelip edebiyat parçalayan arkadaşlara takılma.

hediye konusu da bence sıkıntılı. yüzük değil de kolye bakabilirsin. ufak melek ya da ucunda ufak bi taş olan kolyeler oluyor. onları neredeyse her zaman kullanabilir. ancak yüzük alma hatasını yapma lütfen.
  • air  (29.04.16 22:25:00) 
Birbirimizi unutamayacagiz zaten, bunun icin maddesel seylere ihtiyacimiz yok. hayatinda kalici yer edinmeye calistigimi ona yanindan ayirmayacagi birsey hediye etmek istememden mi cikarttiniz? peki bir daha gorusmeyecegimizi nerden cikarttiniz? yazdiklarim pek anlasilmamis sanirim.

edit: Lim5 cevabini silmis
  • bollocks44  (30.04.16 14:38:35 ~ 23:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.