[]

saç bakımıyla ilgili bir soru (erkek)

yaklaşık üç senedir her sabah saçlarıma fön çektiğim için biraz seyrelme oldu. şimdi diyorum ki, saçları kazıtıp birkaç sene dazlak kalayım. amacım kaybettiğim saçları geri getirmek değil elbette. sadece mevcut yapısını korumak. işime yarar mı bu?




 
Kazıtmak işe yaramaz diyorlar. Güçlendirmeye çalışsan ve varolan saçlarını korusan daha iyi olur bence. Buralarda bi uzman arkadaş vardı. Adını unuttum. Gelir belki. Olmadı mesaj kutusundan adını aratırım.


  • kupigometa  (29.04.16 16:56:12) 
@kupigometa, daha fazla dökülmesin istemiyorum sadece. genetik bir durum yoksa işe yarar diye düşünmüştüm :( bulabilirseniz çok iyi olur. teşekkür ederim :)


  • lafıolmaz  (29.04.16 16:59:59) 
ben saçlarımı 3 numara yaptırdıktan sonra mevcut halinin 2 katı gür ve sağlıklı çıktı.
bi de pırasa gibiydi sonrasında dalgalandı.o neden bilmiyorum.

  • demoniclewinsky  (29.04.16 17:06:23) 
@deathrow muş adı. Bu konuda bilgili olduğunu düşünüyorum.


  • kupigometa  (29.04.16 17:23:54) 
seyrelmenin sebebinin fön olduğuna eminseniz evet, işe yarayabilir. sadece fön için değil, dışarıdan etki eden her şey için geçerli. çok yoğun kozmetik ürün kullanıyorsanız, hırpalıyorsanız ve bu yüzden seyreldiyse kazıtmak ve dinlendirmek işe yarar diyebiliriz.

ama genelde fönle falan seyrelmez saçlar. mevcut köklerin az miktarı aktiftir, biri dökülünce yerine yenisi çıkar. beslenmeyle veya genetik saç dökülmesiyle alakalıysa sizin seyrelme, kazıtmak işe yaramaz.
  • icim urperiyor  (29.04.16 20:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.