[]

Birisi size 10 parmak klavye kullanabilmeyi aninda ogretebilecegini soylese

karsiliginda kac para verirsiniz? Artik klavyeye ve hatta ekrana bile bakmadan cok hizli bir sekilde klavye kullanabileceksiniz, bu yetenegi aninda size verebilecek birisine ( hadi dilek perisi diyelim) ne ucret verirsiniz? ya da verir misiniz?




 
vermem. bilgim 0 olsa da vermem çünkü internet büyük bir kaynak. şu an yapacağın en mantıklı şey hangi parmağı hangi tuşlara basacağını öğrenmek. ondan sonra yaza yaza gelişir.


  • freetakilir  (29.04.16 15:34:11) 
10 tl

edit: parmak başına 1 lira

ciddili cevap: vermem
  • mit dir stehen die sekunden  (29.04.16 15:34:36 ~ 15:35:29) 
anında öğretecekse, öğrenme aşamasında harcayacağım zamanı kurtaracağı için 100-150 TL civarı olabilir.


  • ethros  (29.04.16 15:54:35) 
100 kaat çalışır.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (29.04.16 16:23:08) 
ben 250-500 arasi bir sey verirdim, eger kullanamasaydim ve buna neden boyle az paha biciliyor anlamadim :)


  • scars dont fade  (29.04.16 16:46:03) 
tam şu anda olsa hiç para vermezdim çünkü tam da böyle yazıyorum. 1992 doğumluyum, 97 yılından beri evde bilgisayar var, klavye kullanıyorum.
ama yalan yok; eğer böyle yazabiliyor olmasaydım, yani bu yeteneğim olmasaydı bulabildiğim tüm parayı verirdim açıkçası. 10 yılın getirdiği ve kullanmaktan haz duyduğum, gerekli olduğunu düşündüğüm böyle bir alışkanlığı pat diye kazanmak paha biçilemez.

  • norek  (29.04.16 17:15:10) 
Para vermezdim su anki hizim yeterli. Katip miyim ki hizli yazmaya ihtiyac duyayim o kadar


  • matilda  (29.04.16 19:32:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.