[]

Ciddi ciddi vizeler kalkacak mı?

www.hurriyet.com.tr

1 Haziran diyorlar?

30 mayısta Avrupa aktarmalı uçuşum var. Bunun için Schengen vizesine başvuracağım. Ne yapayım? Bileti mi erteleyeyim?

 
vizeler kalkmıyor ki? sadece pasaportlar değişiyor. yine vize almak durumundasınız.


  • mit dir stehen die sekunden  (29.04.16 13:32:16) 
meclis tatile girdi şimdi, daha istenilen 72 maddelik yasalar geçmedi meclisten. avrupa halledin gelin diyorlar.

lafla olmuyor bu işler.
  • redeath  (29.04.16 13:34:14) 
Haberde sadece 1 hazirandan itibaren yeni pasaportların dağıtılacagi söylenmiş, vizeler 1 haziranda kalkıyor denmemis ki o kalkacağı varsa da o vakte yetişmez.


  • fraise  (29.04.16 13:37:11) 
haziranın sonunda kalkacak diyorlardı en iyi ihtimalle,

yukarıdaki haberde 1 hazirandan sonra ancak pasaportunu yenileyip vizesiz girebilirsin schengen bölgesine diyor(tabi anlaşma sağlanırsa)

şu an ortalama pasaport gönderiliş süresi 1 hafta, sen bi düşün herkesin avrupaya vizesiz seyahat için pasaportunu yeniletmeye çalıştığını.

yani en iyi ihtimalle yine haziran sonunda vizesiz avrupa mümkün gözüküyor.
  • victum  (29.04.16 13:37:47) 
. Bu pzt kalan 10 maddeyi de ab' den geçirmeye çalışacaklar. Ondan sonra konu AB komisyonunda değerlendirilecek. Daha sonra parlamentoya sunulacak ve olursa onay verilecek.

AB yan çiziyor. Türkiye nin ise Suriyeliler konusunda geri adım atma kozu var.

Deniz Zeyrek, Aslında 80 milyonluk ülkede 1 milyon kişinin AB ye seyahat etme planı var. Herkes çullanmayacak dedi. AB nin korkmaması gerek normalde ama Tr yi ciddi ciddi istemeyen ülkeler var.

Bence zor iş. AB bizi oyalar.
  • kupigometa  (29.04.16 14:25:25) 
nası gaza geliyosunuz da başlık açıyosunuz acaba..
haberin için de bile ilk satırda yazıyor zaten sorunun cevabı

Mevcut pasaportlarla Schengen ülkelerine vizesiz seyahat mümkün olacak mı?
- Hayır olmayacak. Bu pasaportlarla seyahat etmek isteyenler vize almak zorundalar.
  • KidLazer  (29.04.16 15:00:22) 
Haberi okumadim ancak AB ile gorusmelerde ne boyle verilmis bir soz ne de bunun gerceklesecegine dair bir gidisat var. Soylemler tamamen bizimkilerin sallamasi.


  • f_d  (29.04.16 15:40:01) 
şu haber iki gün öncesinden,

www.presstv.ir

özetle diyor ki, türk yetkililer "tamamladık booolum 3-5 madde kaldı sen raad ol" derken, eu'daki mevkidaşları "en fazla yarısını yerine getirdiniz amk daha" diyormuş. yani hürriyet'in, sabah'ın, habertürk'ün haberiyle falan gaza gelmemek lazım.
  • der meister  (29.04.16 15:46:30) 
Turkiye ilgili yol haritasindaki sartlarin hepsini tamamlayabilecek durumda degil. Ustelik hepsini tamamlasa da vizelerin kalkacagina dair kesin bir soz yok. Durum o kadar absurd.


  • f_d  (29.04.16 15:59:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.