[]

Bilal'e Anlatır Gibi Yol Tarifi İstiyorum - İstanbul

Atatürk Havalimanı - Crowne Plaza İstanbul Harbiye arasını toplu taşıma ile en kolay şekilde nasıl giderim? İstanbul'u sadece 6 7 defa turistik olarak ziyaret ettim. Onları da hep başkaları gezdirdi zaten. O yüzden bilgim sıfır.
Yol tarifi özürlüsü bir insanım. Lütfen açık bir şekilde belirtirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.


 
metro ile taksime kadar katara aktara gel.


  • standart  (29.04.16 02:42:20) 
AHL'den metro ile şirinevler. şirinevler otobüs durağından taksim otobüsü veya dolmuşuna bin. taksim son durakta in. yürümek istersen elmadağ tarafını sor (tahmini 15 dk.) yürü (yürümek istemezsen indiğin yerden elmadağ'dan geçen her hangi bir otobüse bin. elmadağ'da in.) notre dame de sion fransız lisesini geçer geçmez soldaki sokaktan aşağı sallan. karşına çıkacaktır.


  • dedi ve gitti  (29.04.16 02:52:18) 
AHL den taksime havataş otobüsüyle direkt gidebilirsin. oradan da crown'a yürürsün yükün yoksa


  • mallemuck  (29.04.16 03:38:54) 
metro ile yenikapıya kadar git.
orada metro değiştireceksin, yenikapı son duragında inip yenikapıda taksim yönüne giden diğer metroya bineceksin.

2 metro ile taksim'desin, harbiye de taksim'e çok yakın zaten.

Havataş ile havalimanından direkt gidebilirsin bu da mantıklı bir seçenek.
  • amarat  (29.04.16 09:19:32) 
kızsan ben limuzinle alıp bırakayım?
şaka şaka, havataş ve metro en iyi seçenekler. e5'te her saat çekikmez bi trafik olduğundan metro daha hızlı olur. tek kötü tarafı havaalanınd9an ilk istasyona ve yenikapı'dan taksim aktarması sırasında biraz yürürsün. fakat metro için akbil lazım, sümeyye olsaydın ben limuzinle akbil de getirirdim, neyse tek binişlik kartlardan alıcan artık. h.alanından metro yenikapı, ordan taksim yönüne geç, taksim'den gezi çıkışından çık, ilk cevaptaki gibi yürü ya da taksi. taksiye binersen, cumhuriyet cad. bölünmüş yol olduğu için otel tarafına araçla geçmek zor olabilir, yol uzayabilir. belki dolapdere tarafına dönüp aşağıdan gidebilir, neyse kafanı karıştırmayayım. taksi parasının üstüyle şehrizar'dan dayre almayı unutma. gelmişken bi de istiklal'in tadına bakayım dersen bomba momba oluyo oralarda, dikkatli ol. bombaya da nası dikkat ediliyosa artık, ebeveyn refleksi işte...

  • kerri deadstar  (29.04.16 10:05:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.