[]

birbirinden alakasız birkaç soru

selamlar

1. bugün sabah kahvaltı yaparken bi yandan da yemekteyiz'e bakıyordum. kadının biri yemek pişiriyordu. soğanları böyle bi aletin içine koyup iki çevirdi kapağını açtığında kıyılmıştı. izleyen varsa neden bahsettiğimi anlamıştır sanırım. çok pratik bi alete benziyordu, nedir o bilen var mı?

2. google wave'de milleti nerden davet ediyoruz, davetiyemiz olup olmadığını nasıl anlıyoruz? hiç bişi anlamadım ben bu dalgadan. bi de bu kadar abartılacak nesi var ki, ben mi çözemedim?

3. bizimkiler izlesin diye internetten film indirdim, dvd'ye yazdım ama dvd ye taktığımda oynatmıyor o filmleri, nerde yanlış yapıyorum? yazdırırken belli bi şeyi mi seçmem gerekiyor anlamadım gitti? yazdırırken veri diski diye mi yazdırıcam?

4. son olarak şunu sorayım. idefix bu sene sanal kitap fuarı yapmıyor mu? her sene kasımda olurdu. sitede de bi şey yazmıyo? başlıcaksa ne zaman?

teşekkürler

 
2- inbox'ına mesaj geliyor invite others to google wave şeklinde..

ek: tam mesaj şu şekilde.

"Invite others to Google Wave

Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times.

Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.

Happy waving!"

3- nasıl yazdırmaya çalıştın ki? yazdırırken bir hata olmuş olabilir, yazdırdığın dosya hatalı olabilir, cd pek kaliteli değilse yazdırmada hasar görmüş olabilir, olabilir de olabilir..

1- tinyurl.com bu mu ki?
  • dambil  (11.11.09 15:10:11 ~ 15:20:28) 
4. 12 kasım - 22 aralık arasındaymış.


  • archvile  (11.11.09 15:11:53) 
1- o şey halk pazarlarında ya da tefal gibi mağazalarda satılan bir şey. programı izlemedim ama biliyorum ben onu. el blenderı.


  • walkman  (11.11.09 15:18:19) 
1- v slicer deniyor sanırım onlara. tvde reklamları çok çıkıyordu.


  • girl in a coma  (11.11.09 15:21:43) 
@dambil, işte boş dvdyi takınca bilgisayara otomatik kullan açıldı. orda seçenekler var işte dvd veri diski yaz, dosyaları diske yaz vs gibi. ben de dvd veri diski yaz diyip yazdırdım, herhangi bi hata falan vermedi zaten dvdyi dvd oynatıcıya takınca orda filmi görebiliyorum ama oynata basınca başlamıyor. o seçeneklerden başka birini falan mı seçmem lazım ki?


  • inkey  (11.11.09 15:34:52) 
uzantısı nedir filmin belki oyanatıcınız desteklemiyordur o formatı.


  • layer26  (11.11.09 15:40:35) 
@layer26, avi uzantısı. oynatıcı da piranha marka bi dvd player.


  • inkey  (11.11.09 15:45:35) 
avi desteği vardır sanırım bu devirde avi oynatmayan kalmamıştır.


  • layer26  (11.11.09 15:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.