[]

Nabersiniz gençler?

Ben işten çıktım, istiklalde bi seminere katılıp uyukladim azıcık. Marmaraya gidecekken düşünmeden tünel tramvaya bindiğimden halen yollardayim. Otobüste bi amca eski sevgilimin eve sıktığı sprey gibi kokuyo, kendisini aramamak için zorlandığım bu günlerde hiç hoş olmadı doğrusu (aramicam tabii ki). Sizde durumlar nasıl, gününüz nası geçti?




 
Sikici. Ne zaman bir sey planlasam, hicbir sey planladigim gibi gitmiyor. Ama planlamayi da birakamiyorum. Bir seyleri degistirmeye calisiyorum su gunlerde. Kafam karisik.


  • yuzır  (28.04.16 21:49:28) 
spora gittim, bacaklarım ağrıyor. rihanna'nın work'ünün sözlerini öğrenmeye çalışıyorum. bu şarkıyı anlamayan ingilizce biliyorum demesin.


  • nathanieltroy  (28.04.16 22:02:05 ~ 22:02:20) 
35 saattir uyumadim, 700 km gittim geldim. 4 saat derse girdim. Bacaklarim, ayaklarim hep şiş şiş. Ayakkabının içinde zonkluyo, sığmıyor ayakkabiya.


  • damdanakan  (28.04.16 22:02:53) 
bende sevgilimle barıştım 2-3 gündür küstük bunu fırsat bilen eski sevglim arkadaş olarak ekledi beni hemen. İşten geldim 4 km hiit antremanı ile koştum geldim tavuk yedim kefir içtim. Lol oynuyorum şuan 1-2 saate yatarım.

edit: liverpool maçı varmış şimdi onu açıyorum
  • gozu acik sevisen yahudi  (28.04.16 22:04:23 ~ 22:04:59) 
@yuzır, uzme kendini, arada olur öyle.

@e bana, hayat guzel mi? :(

@nathan, ben pazartesiden sonra ilk kez yarin gidebilicem spora, o ağrıyı özlüyorum şu an.
  • manuel mandalina  (28.04.16 22:04:53) 
@damdan, bravo valla!

@douche, güzelmiş gerçekten :)

@gözü açık, barışma olayina sevin dim, uzmeyin birbirinizi <3
  • manuel mandalina  (28.04.16 22:07:55) 
berbat. iş görüşmesine gittim görüşmeden döndüm. maşşallah öyle bi yerdeymiş ki hem ıssız hem kayboldum yolda tırlar, arabalar selektör yapıyordu ahah. okuldaki hocam ayarlamıştı. bi daha görürsem sövücem. başıma da güneş geçti galiba o saatten beri başım ağrıyo midem bulanıyo.


  • rayde  (28.04.16 22:09:11) 
@vegas, para olayını idare edersin umarım ama evet, erimek +1 :/


  • manuel mandalina  (28.04.16 22:09:32) 
@rayde, geçmiş olsun. E olursa nasıl gidip gelicen oraya?


  • manuel mandalina  (28.04.16 22:10:35) 
@manuel mandalina, yok gitmicem zaten arayıp iptal ettim :(


  • rayde  (28.04.16 22:12:43) 
Dün çeşitli sebeplerden dolayı iki haftadır uzak kaldığım bisikletime kavuştum da biraz abartmış olacağım ki bugün ofiste uyumamaya çalışmaktan iş yapamadım :D

Şimdi de odanın ışığını kapattım, telefonun ve bilgisayarınkini de minimuma getirdim biraz daha oyalanıp sızmayı düşünüyorum. Yarın güzel bir gün olacak hissediyorum!
  • an engineer  (28.04.16 22:25:16) 
birazdan kedileri köpekleri beslemeye çıkıcam.
gün idare etti, sizin nasıldı :)

  • rakicandir  (28.04.16 22:29:01) 
@engineer, bisiklet huzuru kaplamış seni, belli :)

@rakı, helal olsun, kolay gele :) ben yukarıda yazdim biraz. nadirkitaptan bi dergi sipariş etmiştim odevim için, o gelmiş, ona bakiyorum şimdi.

@duyulması, sen de huzurlusun totalde, sevindim :)
  • manuel mandalina  (28.04.16 22:54:58) 
bugün boş günümdü benim, dolayısıyla harika geçti. dışarı çıktım, kulaklarımda müzik bol bol yürüdüm, kişisel bakım yaptırdım biraz, ardından dişçideki randevuma gittim, sonra uzun süredir almak istediğim bir gözlük çerçevesi vardı (paraya kıyıp alamamıştım ne zamandır) onu aldım. şimdi de ballı nane-limon çayı içiyorum. çok öksürüyorum diye annem yapmış. yanında da kuruyemiş falan takılıyorum işte keyfim yerinde :)


  • köstebek kurabiye  (28.04.16 23:02:17) 
@köstebek,maşallah diyelim :) cerceveyi güle güle kullan.


  • manuel mandalina  (28.04.16 23:05:53) 
@manuel mandalina teşekkür ederim :)


  • köstebek kurabiye  (28.04.16 23:07:59) 
Erkek arkadaşım morhipo'da manken olmak istiyormuş. Deminden beri hangi ajanstan alıyor acaba diye kafamı yedi. Çılgın mıdır nedir ya hergün yeni bir şey. Yakışklı değilsin o kadar diyorum, sen nerden bileceksin diyor ahahahaa. Başımıza fotomodel falan olursa yalnız çok dalga geçerim. Git kışlık yazlık ayakkabıları boya, cilala, yerlerini değiştir dedim, şimdi hala kendi kendine konuşa konuşa onu yapıyor. Trendyol da olabilirmiş :) Ben de çamaşırlar yıkansın diye bekliyorum. Resmen ev işleri ya, hayat zor. Ütüden nefret ediyorum yalnız, onu da bizimkine itelersem tam olacak. Ütü yaparsan seni model yapıcam diyim, kanar :)


  • shadowcat  (28.04.16 23:33:50 ~ 23:36:00) 
@shadow, sevimli misiniz :)


  • manuel mandalina  (28.04.16 23:36:15) 
Bugun sakin gecti, pek yogun degildim. Sikici falan da degildi gun. Ama uykusuzum biraz.
Bugun birini isten cikardilar, biraz uzuldum ona da. Yurtdisinda kaziklandigimi dusundugum arac kiralama firmasina mail attim gunduz, bakalim iade falan yapacaklar mi gorecegiz. Bu arada uykusuzum ama uykum gelmiyor, sabah kalkarken yine iskence cekecegim.
Aksam online ders satin alacaktim, onu ayarlamayi da unuttum, bu saatten sonra da ugrasamam:)

Bugun yillik izin konusunu actim isyerinde, arkadas da benimle ayni tarihte cikmayi planliyormus, benim de o tarihte yurtdisi planim vardi arkadaslarla. Ayni anda izne cikmamiz da mumkun degil, ne olacak bilmiyorum. Patron da ama x kac senedir dogru durust izin yapamadi falan dedi ama ben bu ise gireli 1,5 yil oldu ben hic izne cikmadim ve x arkadas bu 1,5 yil icinde 2 kez 1'er haftalik izin yapti, o yuzden o tarih bana verilmezse ustleyecegim. Ben de istiyorum o da istiyor, onun istediginin kabul edilme sebebi nedir, ya aramizda anlasiriz, anlasamazsak da adil bir yontemle karar verilmeli, "o tarihte ben cikiyorum"u kabul etmeye niyetim yok, son 1 yil icerisinde 2 kez izne cikmis olmasaydi belki kabul ederdim. Patron sakayla karisik sen daha 2 hafta once tatile gittin dedi gulerek, tatil dedigi de 3 gunluk kacamak yaptim:) Neyse o is cozulur, kafaya takacak degilim, neyse ki saf degilim:)

Bir de bu ay cok para harcamisim, onu farkettim:)

@shadowcat yakisikli olmasina gerek yok, fizik uygunsa fotomodel olabilir. Fotomodelleri gozden gecirirsen cok da yakisikli olmadiklarini goreceksin:)
  • stavro  (28.04.16 23:59:07 ~ 29.04.16 00:00:26) 
Ya umutlandırmayın adamı :) Ortayaş bunalımına erkenden mi giriyor ne yapıyor belli değil. Fizik taş yalnız, ama yakışıklı değil ahahahaaa. Bunu biraz daha söyleyip beynine işlemem lazım. Ama sonra. Ütüye kadar ayıya dayı diyicem. Of çok güldüm ya gece gece.


  • shadowcat  (29.04.16 00:24:55) 
@stavro, izin konusunda taviz verme bence de.

@shadow, bence morhipodan bi ekran görüntüsü al, içine de seninkinin bi pozunu fotoşopla, ona mail at, altına da 'sen benim mankenimsin, bu mesele de burda kapansin' yaz :p
  • manuel mandalina  (29.04.16 08:16:37) 
Asil sen umudunu kirma adamin:) Niye olmasin ki, fizik de tas gibiymis, haydi hayirlisi diyelim.


  • stavro  (29.04.16 10:15:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.